Mihai Trăistariu vrea să își trimită fratele la azil. Nu mai vrea să-l întrețină financiar

Mihai Trăistariu s-a săturat să îi mai plătească facturile fratelui său. Vasile a renunțat la locul de muncă și vrea să fie un artist liber.

Mihai Trăistariu nu mai vrea să își întrețină fratele, care mereu apelează la el. Vasile a fost profesor de desen și a renunțat la locul de muncă, pentru că și-a dorit să vândă tablouri. Din păcate, fratele artistului nu are prea mult succes.

„Fratele meu a lucrat ca profesor de desen, o perioadă de timp, dar a renunțat la locul de muncă și a decis că e un artist. Așa că încearcă să facă un fel de afacere cu tablouri la comandă. Însă nu prea e piață pentru asta!'

Vasile a crezut că se poate întreține din vânzarea tablourilor, însă acestea nu se vând. Mihai Trăistariu a fost uimit când a aflat că fratele său câștigă 100 de lei pe lună.

„L-am întrebat câți bani a câștigat luna trecută din vânzarea tablourilor. Mi-a răspuns că 100 de lei. Păi, cum poți trăi cu 100 de lei în ziua de astăzi?', s-a confesat el, pentru Impact.ro, cu multă îngrijorare.

Mihai Trăistariu a fost nevoit să îi plătească peste 3.000 de lei datoria pe care Vasile o avea la curent. „De data asta avea un alt necaz. I se tăiase lumina, fiindcă nu o plătise. Nu l-am putut lăsa așa, în întuneric, așa că am scos 3.300 de lei din buzunar și am plătit tot ce era necesar ca să aibă iar lumină în casă. Și facturi, și penalizări, și reinstalare. M-am certat cu el, fiindcă eu nu pot înțelege filosofia lui de viață!'

Și a continuat: „Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el, de genul: «Plătește-mi nu știu ce factură!» Nu tu te rog, nu tu nimic! Un semn, acolo, de simpatie! Îmi spune doar că dacă nu voi da curs cererii lui îmi voi face păcate. E un tip foarte credincios și scoate în față argumente de această natură, dar pentru mine nu au deloc efectul scontat! Dimpotrivă!'

„Sora mea a propus să-l internăm la un azil'

Mihai Trăistariu și sora lui s-au gândit să-l trimită pe Vasile la un azil. „Sora mea a propus să-l internăm la un azil, dacă așa stau lucrurile. În sensul că pare că nu-și duce propria grijă. Dar încă ezităm să facem asta!'

mihai-traistariu-si-fratele-lui-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete