Mihai Trăistariu s-a plâns că e în pragul depresiei din cauza problemelor financiare, dar demarează o afacere de sute de mii de euro

Mihai Trăistariu s-a plâns că e în pragul depresiei din cauza problemelor financiare, dar demarează o afacere de sute de mii de euro

Urcă de ani de zile pe scenă, însă acum își dorește mai mult! Mihai Trăistariu a anunțat că a depus actele pentru a-și înființa propria televiziune. 

Mihai Trăistariu declara în luna martie a acestui an că e în pragul depresiei din cauza problemelor financiare. Nu a mai susținut concerte din cauza pandemiei și nici apartamentele pe care le deține pe litoral nu a avut cui să le închirieze la capacitate maximă.

„Eu mi-am vândut un apartament, chiar nu vreau să îmi vând maşina ca să am ce mânca. S-a ajuns prea departe! În viaţa mea nu am trăit ce trăiesc acum! Recunosc cinstit că sunt în prag de depresie. Am ajuns într-un punct în care nu m-am imaginat vreodată. A trecut aproape un an şi ceva de când s-a declanşat pandemia, iar noi, artiştii, suntem lăsaţi pe ultimul loc. Noi suntem firi mai sensibile şi dacă Horeca a protestat, noi am rămas aşa uitaţi de lume. Mie îmi este extrem de greu', a declarat Mihai Trăstariu la Antena Stars.

Chiar dacă a traversat o perioadă dificilă, artistul are mari planuri de viitor. A anunțat acum că își face televiziune la Constanța, orașul în care locuiește de ani buni. Televiziunea cântărețului va purta numele MNTI TV și va promova tinerele talente.

Artistul în vârstă de 41 de ani a făcut primele declarații. „Am tot mers în ultimii ani la festivaluri și cu managera mea am ajuns la concluzia să facem noi o televiziune artistică, prin care să promovăm acești copii talentați pe care îi descoperim. Ne-am dus la CNA, am depus documentația și așteptăm să se facă ședința. Undeva prin toamnă, dacă ne ajută Dumnezeu, cu niște investiții costisitoare, încercăm să facem o televiziune nouă. 

O să o numesc MNTI TV – am furat ideea de la Eminem. Sper să avem noroc. Am luat și site-urile, merg pe brandul ăsta, vreau să-l dezvolt. Vreau să fac concursuri de talente, știri, de toate. Anul trecut am făcut 20.000 de euro din apartamentele de la mare', a povestit Mihai Trăistariu pentru click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete