Cum arată celebrul Al Pacino la 81 de ani. Actorul poartă haine largi și a ajuns de nerecunoscut

Cum arată celebrul Al Pacino la 81 de ani. Actorul poartă haine largi și a ajuns de nerecunoscut

Al Pacino a ajuns la vârsta de 81 de ani. Celebrul actor nu renunță la meseria sa la venerabila vârstă. E în continuare activ, joacă în filme și atrage atenția cu aparițiile sale. 

Recent, Al Pacino a filmat alături de românca Mădălina Ghenea și de Lady Gaga în filmul „House of Gucci'. Premiera filmului ar trebui să aibă loc pe 24 noiembrie, dar ar putea fi amânată până în 2022 din cauza pandemiei de coronavirus.

Acum, Al Pacino atrage atenția din nou. Îmbrăcat cu haine cu două numere mai mari, actorul a fost confundat inițial de paparazzi cu un oarecare. Neîngrijit și cu barbă, Pacino a fost cât pe ce să treacă neobservat, scrie click.ro. 

Viața celebrului Al Pacino

Deși a impresionat publicul cu fiecare film lansat și cu prestațiile sale senzaționale, Al Pacino a primit un singur Oscar, în 1993 pentru Parfum de femeie, însă nu sunt mai prejos nici rolurile sale din Serpico, Scarface,Heat, Donnie Brasco, The Devil’s Advocate, Any Given Sunday, Insomnia, You Don’t Know Jack sau Righteous Kill, filme cu care acesta a făcut istorie și a devenit unul din cei mai mari actori ai cinematografiei mondiale.

E recunoscut la nivel internațional pentru rolul din seria „Nașul' unde, pe platourile de filmare,  a fost poreclit 'Piticul' de ceilalți actori.

Dincolo de scenă, Al Pacino nu a fost căsătorit niciodată. Cu toate acestea, actorul are trei copii: Julie Marie Pacino, fiica pe care o are din relația cu Jan Tarrant, dintre 1988 și 1989, și gemenii Anton James și Olivia Rose rezultați din relația cu Beverly DAngelo, dintre anii 1996 și 2003.

Într-un interviu, acesta a mărturisit că fiica lui Julie Marie (născută în 1989) va deveni o mare stea a cinematografiei pentru că ia lecții constant de la Jan Tarrant, care e profesoară de actorie.

Foto: Click, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete