Mihai Șora a împlinit 106 ani. Ce mesaj a fost postat pe pagina sa de Facebook?

Mihai Șora este unul dintre figurile reprezentative ale țării noastre. Filosoful a împlinit pe 7 noiembrie 2022, vârsta de 106 ani, iar pe pagina sa de Facebook a fost postat un mesaj extrem de emoționant.

Mihai Șora are numeroși admiratori în mediul online și de ficare dată când postează, fanii îi lasă mesaje de apreciere în secțiunea de comentarii. De data aceasta, urările de „La mulți ani' au curs încă din primele minute ale postării.

Filosoful a păstrat tradiția din ultimii ani și s-a fotografiat cu un balon mare, roșu, de data aceasta cu cifra „6' și un mesaj inedit așa cum și-a obișnuit urmăritorii.

„Bună dimineața, copii! Dacă e luni, îl luăm pe 6 în brațe… tradiționala poză cu balon.
P.S. Anul viitor intru la școală'
, a fost mesajul din dreptul imaginii cu filosoful de pe rețelele de socializare.

Mihai Sora

Mihai Șora s-a născut în 1917, la Timișoara. Studenția și-a petrecut-o la Universitatea din București, iar titlul de doctor în filozofie și l-a obținut la Paris. Astfel, eseistul a devenit cercetător la Centre National de la Recherche Scientifique. După Revoluția din 1987, a ocupa funcția de Ministru al Învățământului.

Potrivit A1.ro, din 2014, Mihai Șora este căsătorit cu Luiza Palanciuc și în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, mai exact 47 de ani, cei doi sunt peste tot împreună. Înainte de renumita poeta, eseistă și traducătoare, filosoful a fost căsătorit cu Mariana Șora timp de șapte decenii. Împreună au trei copii.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete