Mihai Rait Dragomir, Dorel din „Las Fierbinți”, a fost somnambul ani la rând: „M-au găsit cu un cuţit în mână”

Mihai Rait Dragomir e actor. El joacă și rolul lui Dorel în „Las Fierbinți', celebrul serial difuzat pe Pro TV de ani de zile. Într-un interviu, el a făcut dezvăluiri neașteptate despre copilăria lui, când era somnambul.

Actorul a povestit pentru Adevărul și despre faptul că a avut o perioadă în care era somnambul: “Am fost somnambul vreo şapte ani. Mă jucam cu frate miu şi am căzut, am dat cu capul de marginea patului. Am avut dereglări ale somnului serioase.

Alergam prin casă şi prin curte noaptea. În clasa a IV-a m-au găsit cu un cuţit în mână, învăţasem să tai găini, mă punea bunică miu, şi într-o noapte m-am trezit, m-am dus la bucătărie şi am luat cuţitul cu mâner verde şi mă plimbam prin curte: „Mamaie, adu bre găina să o tai. Îţi dai seama cum a fost!”

mihai-rait-somnambul-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Cine e și cum arată soția lui Dorel din serialul „Las Fierbinți'

Ana Maria Dragomir are 27 de ani și e femeia care i-a dăruit lui Mihai Rait primul copil. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu ani de zile, la unul dintre spectacolele lui. Rapid au descoperit că erau și vecini de cartier.

Actorul a fost invitat acum ceva vreme într-o emisiune, la Pro TV, și a povestit despre începuturile poveștii sale de iubire cu Ana Maria.

„La vreo săptămână, la o discuție pe Facebook, am realizat că noi stăteam unul al complexul A și unul la B. Stăteam singur în complex și mă uitam că, ia uite, suntem vecini. Nu știu cum am reușit să o cuceresc. Eu sunt deschis cu toată lumea, în toate tipurile de relații. Ăsta sunt, ăsta mă cheamă. La început am fost și eu mai drăguț, ca toată lumea, după iese prostul din tine. Te plictisești la un moment dat cu omul care nu arde în niciun fel. Ea e o persoană candidă.

E ca o icoană. Bunătatea, sufletul mare pe care îl are, e foarte înțelegătoare cu mine. Am realizat în ăștia patru ani în care suntem împreună că trebuie să fii foarte înțelegător cu mine, mai ales cu lipsa de acasă, programul meu haotic. Nu am știut din prima că ea e aleasa, deși la trei luni de relație am cerut-o. La sfârșitul primei săptămâni de relație i-am spus ‘Te iubesc, lucru care nu prea se întâmplă. Ea s-a speriat când am cerut-o, să vă zic, ca a fost rapid. Am ales bine, oricum. Ea o să rămână până la final. E diferență de 14 ani între noi doi. La noi nu se simte, a spus Mihai Rait la Pro TV.

„Povestea noastră de dragoste s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie.

Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole, declara actorul pentru click.ro.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete