Mihai Morar, scrisoare emoționantă pentru fiica lui Roua: „Iartă-te și vei învața mai mult din înfrângeri decât din victorii”

Mihai Morar și fiica lui Roua

Pe 24 iulie, Mihai și Gabriela Morar au binevenit pe lume cel de-al treilea copil al lor, o fiică. Cuplul mai are împreună două fiice gemene, Mara și Cezara.

Pentru micuța recent venită pe lume, cei doi au ales numele Roua, iar pe 29 septembrie micuța a fost botezată.

Omul de radio și de televiziune a ținut să explice importanța acestei zilei: „Azi, de Ziua Inimii, se botează Roua!”.

Începând din anul 2011, pe 29 septembrie este sărbătorită Ziua Mondială a Inimii. Cu doar o zi în urmă, pe contul personal de Instagram, Mihai Morar i-a dedicat fiicei sale o scrisoare emoționantă, mesaj alăturat unei imagini surprinse alături de soția lui Gabriela și de fiica lor Roua.

Mihai Morar, scrisoare emoționantă pentru fiica lui Roua: „Iartă-te și vei învața mai mult din înfrângeri decât din victorii”

„Draga mea Roua,

Trăiește cu capul pe umeri. Iubește cu mâna pe inimă. Din tot sufletul. Muncește cu rațiunea.

Dansează cu emoția. Dansează. Cântă. Scrie. Pictează. Și nu te lua prea în serios”, așa începe scrisoarea prezentatorului TV.

Mihai Morar își încurajează copiii să se joace frumos și la orice vârstă, să fie și să facă doar bine, chiar și atunci când răul pare a se vinde mai bine.

„Chiar dacă nimeni nu mai crede asta, Binele nu are cum să nu învingă. Vezi ce faci tu cu viața, nu ce face viața cu tine”, a continuat bărbatul.

„Iubește-te mai întâi pe tine. Îndrăgostește-te de tine. Ceartă-te cu tine, din dragoste de tine. Greșește, iartă-te și vei învața mai mult din înfrângeri decât din victorii.”

Mihai își mai îndeamnă fiicele să nu le fie teamă, să trăiască în curaj și iubire, să aibă grijă de mintea, de corpul și de sufletul lor.

„Oamenii, de fapt, vor siguranță, nu libertate. Tu fii liberă!”, mai spune el.

„Acasă” nu e un loc. „Acasă” e ceea ce îți place ție să faci cel mai mult pe lumea asta. „Acasă” e ceea ce iubești și te iubește necondiționat.

Mereu când eșuezi, te vei putea întoarce „acasă”. Iar când vei avea succes, întoarce-te tot „acasă”.

(…)

Joacă-te frumos. Mai puțin atunci când iubești. Ai grijă de Iubire. Pentru că Iubire e tot ceea ce îți pot da. Necondiționat, al tău tată, Mihai Morar”, a încheiat prezentatorul.

Foto: Instagram ;  Viva.ro

Citește și:

Angelina Jolie, din ce în ce mai îndrăzneață după divorțul de Brad Pitt. A pozat goală pentru coperta unei reviste!

Tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer, iar la scurt timp a mers și ea să își facă testele. Vedeta trece prin clipe grele!

Matteo și iubita lui vor deveni părinți pentru prima oară! Ce vor avea, o fiică sau un fiu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete