Mihai Morar s-a vaccinat împotriva Covid-19. Cum se simte prezentatorul?

Mihai Morar s-a vaccinat împotriva Covid-19. Cum se simte prezentatorul?

România și întreaga lume se află în plină campanie de vaccinare împotriva virusului care a întors Planeta pe dos. Luminița de la capătul tunelului pare a fi vaccinul pe care din ce în ce mai mulți oameni îl văd ca pe o speranță de a ne întoarce la normalitate.

Mihai Morar este unul dintre acei oameni care au avut norocul de a se imuniza deja. Acesta a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o fotografie cu el chiar din timpul vaccinării. Acesta consideră ca mulți oameni că este primul pas spre normalitatea dinaintea pandemiei. Reticența oamenilor legată de vaccinare încă există, însă prezentatorul TV le-a arătat acestora ce a făcut imediat după ce s-a imunizat.

El le-a mărturisit urmăritorilor săi că se simte foarte bine și a revenit la activitatea sa zilnică.

„Doamne-ajută să ne facem bine. 💫🙏', a fost mesajul lui Mihai Morar din dreptul fotografiei.

În decursul acestui an pandemic, colegul lui Daniel Buzdugan a avut parte de un eveniment într-un supermarket care l-a impresionat extrem de tare.

„E aproape 9, seara. O dată la câteva zile, cobor până la vecini, la parter. Aștept să treacă valul de peste zi și îmi iau strictul necesar pentru coșul casei. Nu mă îngrijoreză ora târzie, mereu găsesc ce am de luat, iar în prăvălie nu-i găsesc decât pe ei, vecinii. Dincolo de măști, li se citește oboseala acestor săptămâni, adunată în pungile de sub ochi.

Iar în adâncul privirii li se vede și lor teama. Nu-i o exagerare, sunt și ei în 'linia întâi'. În bătaia 'nevăzutului'. Serile trecute, de după un raft, îmi apar doi ochi umezi, cu ecuson (…) în piept. Femeia s-a oprit din aranjat bucatele și mi-a mulțumit: 'Nu credeam că o să vă văd azi…

Ieri v-am ascultat scrisoarea părintelui pe care ați citit-o la radio. Nu vă dați seama, în zilele astea grele, cât bine mi-ați făcut… Mi-ați adus un pic de liniște…' Nu am putut să-i răspund nimic, o lacrimă i se scurgea pe obraz, pe sub mască și, în zilele astea, nici mâna nu poți să o treci peste față. 'Nu vă mai țin de vorbă, dar să știți că am trimis scrisoarea dumneavoastră la toți cunoscuții. Avem nevoie cu toții de cuvintele astea…' mi-a spus femeia pe care eu, de fapt, o țineam din treabă', a scris Mihai Morar pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete