Smiley, extrem de atent cu viitoarea mămică a fetiței lui, Gina Pistol

Smiley și Gina

Vremea a fost una primăvăratică weekend-ul trecut, ideală pentru plimbare în aer liber. Smiley și Gina au petrecut câteva momente în Parcul Herăstrău, însă plimbarea nu a durat mult din cauza aglomerației. Au ales să se relaxeze, savurând un prânz delicios la un restaurant.

Cei doi nu au fost singurii care au decis să se relaxeze și să profite de vremea bună, astfel că Smiley și Gina s-au speriat un pic de haosul din parc și au ales să plece de la restaurant direct acasă. Smiley are grijă de ea și s-a purtat extrem de grijuliu și i-a acordat atenția necesară, mergând alături de ea, ferind-o de haosul din parc.

Aglomerația nu este singurul motiv pentru care au renunțat la plimbare. Gina este în ultimul trimestru de sarcină, iar picioarele umflate, specific femeilor însărcinate, au împiedicat-o să petreacă mai mult timp la plimbare, chiar ea a mărturisit că are dureri mari.

„Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nici o problemă, acum dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am şi rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea.

Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar le îmbrăţişez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc', a mărturisit Gina fanilor săi din mediul online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete