Dorian Popa, la un pas să semneze un contract de promovare de 100.000 de euro cu un studio de videochat. Ce s-a întâmplat în final

Dorian Popa, la un pas să semneze un contract de promovare de 100.000 de euro cu un studio de videochat. Ce s-a întâmplat în final

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți și urmăriți cântăreți de la noi. Are milioane de urmăritori în mediul online așa că multe companii, brand-uri caută să se asocieze cu el. Recent, artistul a primit propunerea de a promova un studio de videochat.

Respectivul contract era în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Atât ar fi câștigat artistul dacă promova afacerea. În final, el a refuzat, a declarat că nu poate face reclamă la așa ceva.

„A fost un contract de peste 100.000 de euro să promovez un studio de videochat. Și am zis că n-am cum. În primul rând, e o chestie în care eu nu cred, este o chestie care nu consider că duce la upgrade-ul societății și la a fi mai bun. Dacă există și este legală, ok. Statul decide ce se întâmplă, nu eu. 

Dar eu nu am cum să promovez asta. Pentru că eu vreau ca tineretul să creadă în altceva. Să creadă în alte lucruri, în alte valori. Eu nu pot să aduc asta în fața omului', a declarat artistul într-un interviu acordat în cadrul podcastului „8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley'. În același podcast, Dorian a mărturisit că a primit și oferte de publicitate la țigări, dar și pe acestea le-a refuzat.

Câți bani face Dorian Popa din Youtube și Instagram

Artistul are peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram, la fel și pe Youtube. Lunar, din rețelele de socializare scoate bani frumoși, de ordinul zecilor de mii de euro.

„Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10.000-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20.000-25.000 de euro de pe YouTube', a mărturisit cântărețul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro