Mihai Constantinescu, în stare critică. Artistul a fost dus de urgență la spital

Mihai Constantinescu, în stare critică

Mihai Constantinescu este în stare critică, după ce a suferit un stop cardio-respirator.  Artistul, în vârstă de 73 de ani, se află internat la spitalul Floreasca.

În urmă cu câteva minute, cântărețul Adrian Daminescu a postat un mesaj pe Faceebook despre colegul său de breaslă. „Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el', a scris artistul.

Mihai Constantinescu, în stare critică. A fost găsit inconștient de către soție

Conform digi24, soţia l-a găsit în casă în stare de inconştienţă şi a sunat la 112. Echipajul de pe Ambulanţă l-a resuscitat aproximativ 20 minute, i-a readus pulsul şi apoi l-a transportat la Floreasca. Medicii spun că artistul e într-o stare extrem de gravă si sunt rezervați în privința evoluției sale.

Mihai Constantinescu s-a mai confruntat cu probleme serioase de sănătate în urmă cu doar câteva săptămâni. În luna aprilie, cântărețul și-a anulat două concerte. Prima dată, a lipsit de la un spectacol caritabil pentru un coleg de breaslă a cărui casă a ars complet într-un incendiu. Apoi, a absentat de la o petrecere privată unde ar fi trebuit să întrețină atmosfera.

Artistul suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii și, în ultimii zece ani, a suportat două intervenții chirurgicale pe cord.

Citeste si

EXCLUSIV AVANTAJE Aurelian Temișan: Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că elimină din viața mea oameni care nu-mi fac bine, scutindu-mă pe mine de chinul de a-i scoate cu forța'

Sursa: libertatea.ro

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete