Meghan Markle a marcat Ziua Mamei din SUA printr-o imagine cu bebelușul ei – Este un omagiu pentru prințesa Diana

Meghan Markle a marcat Ziua Mamei din SUA printr-o nouă imagine cu bebelușul lor

Meghan Markle a marcat Ziua Mamei din SUA printr-o nouă imagine cu bebelușul lor

Ieri, Meghan Markle a sărbătorit Ziua Mamei din SUA pentru prima dată în calitate de mămică. Meghan Markle a marcat Ziua Mamei din SUA printr-o imagine cu bebelușul ei. Este un omagiu pentru prințesa Diana.

Cu această ocazie, Meghan Markle și Prințul Harry au postat o fotografie adorabilă cu bebelușul regal pe contul lor de Instagram.

Fotografia ilustrează piciorușele micuțului Archie, iar fundalul este format din flori de nu-mă-uita, preferatele lui Lady Di.

Imaginea este însoțită de un mesaj emoționant: “„Aducem un omagiu tuturor mamelor astăzi: celor din trecut, cele actuale și cele viitoare, dar și cele pe care le-am pierdut, însă ni le vom aminti mereu. Vă onorăm și sărbătorim pe fiecare dintre voi. Astăzi este “Ziua Mamei” în SUA, Canada, Australia și în mai multe state din întreaga lume. De asemenea, astăzi este și prima “Zi a Mamei” pentru Ducesa de Sussex. Mama mea a fost prima mea țară, primul loc în care am trăit”.

Meghan Markle a marcat Ziua Mamei din SUA printr-o imagine cu bebelușul ei – Este un omagiu pentru prințesa Diana

 

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru prima oară la începutul săptămânii trecute. Meghan Markle a născut un băiețel în dimineața zilei de 6 mai, la ora locală 5h26. Ducesa de Sussex a devenit mamă pentru prima dată la 37 de ani.

“Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată. Suntem extrem de fericiți și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a declarat prințul Harry.

 

Foto:hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete