Diana Dumitrescu se pregătește să devină mamă: „Ne dorim foarte mult să se întâmple cât mai repede!”

Diana Dumitrescu trăieștea cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Și-a găsit sufletul pereche, iar acum se gândește să-și construiască o familie, alături de iubitul ei, pe nume Alin.

În cadrul unui interviu acordat pentru unica.ro, Diana Dumitrescu a mărturisit cu zâmbetul pe buze că își dorește să devină mamă mai mult ca niciodată. Actrița susține că este pregătită să aibă o familie, mai ales că este fericită într-o relație sănătoasă.

„Este ceva îmi doresc, este ceva ce așteptăm. Noi ne dorim foarte mult să se întâmple cât mai repede, nu știu să îți spun mai multe. Mi-am dorit copil și când am fost căsătorită, dar nu s-a întâmplat nici atunci, și acum ne dorim foarte mult. Noi suntem foarte legați și sinceri cu noi, da ne dorim un copil foarte mult, sperăm să se întâmple. Pentru mine familia nu înseamnă neapărat căsătorie, este ceea ce trăiesc eu acum cu iubitul meu, noi suntem o familie deja, chiar dacă nu am semnat actele. Mi-aș dori să se întâmple, aș fi ipocrită să zic că nu, dar nu grăbesc lucrurile în sensul acesta.

Pentru mine familia e relația din doi oameni, sprijinul pe care și-l oferă, încrederea, respectul, dragostea, e mai presus de o prietenie, pentru mine asta înseamnă căsnicia, nu neapărat că ne-am legat cu niște acte și eu stau la cratiță și el muncește și aduce bani în casă,' a povestit cu sinceritate Diana Dumitrescu, pentru unica.ro.

Diana Dumitrescu se pregătește să devină mamă

Actrița a vorbit și despre bărbatul din viața ei, alături de care este fericită în fiecare zi.

„Alin este un bărbat special și mă surprinde în fiecare zi, pentru descopăr la el, lucruri noi, răbdarea lui, puterea lui de înțelegere, dragostea pe care mi-o oferă, în fiecare zi vine altfel, nu se repetă. La noi zilele nu sunt niciodată la fel. Ne potrivim perfect, este varianta mea masculină.

Nu toți bărbații îți suportă toanele. El mă ia așa ca pe un copil când am toane. Ca orice femeie am și eu toane, mai am momente în care mă trezesc așa și nu am chef, și atunci el face gesturi mici: îmi aduce cafeaua, mă ia în brațe și na îmi trece, n-ai cum. Îmi aduce flori tot timpul,' a adăugat actița.

De mai bine de doi ani, Diana Dumitrescu are o relație frumoasă cu omul de afaceri Alin Boroi, iar acum cei doi își doresc să devină părinți.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Diana Dumitrescu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Diana Dumitrescu, apariție de senzație. A urcat așa pe scenă și a atras toate privirile

Diana Dumitrescu, schimbare de look. Uite cum arată vedeta cu părul scurt

Diana Dumitrescu, declarație uluitoare: „Mă mențin cu multă carne de porc, cartofi prăjiți!' Cum de arată atât de bine?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati