Mihai Bendeac a renunțat la religie. Ce spune despre credincioși: „Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate absurdă, veșnic îmbufnată”

Mihai Bendeac a anunțat că a renunțat în urmă cu ceva ani la religie și susține că scientologia i-a schimbat viața. Actorul crede în Dumnezeu, însă îi critică pe credincioși.

Mihai Bendeac nu s-a ferit niciodată să spună ceea ce gândește, chiar dacă de multe ori părerea lui nu este pe placul fanilor. Actorul a mărturisit că a renunțat la religie, însă continuă să îl iubească pe Dumnezeu.

„Nu cred în ideea de religie. Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o «greșeală» a cuiva…

Așa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea… Sunt mai bun. Și i-aș transmite că vreau neapărat în Iad. Având în vedere că am renunțat la religia ortodoxă în urmă cu ceva ani, multă lume mă întreabă dacă mai cred în Dumnezeu și dacă am îmbrățișat altă religie.

Nu am o problemă cu a răspunde. Îl iubesc pe Dumnezeu. Acesta a fost motivul pentru care am renunțat la o religie care o folosește (…) Nu, nu am îmbrățișat «altă religie». Dar pot spune, clar și apăsat, că scientologia mi-a schimbat viața. În ce mod?

Dacă vă spun că tot ce vreau se împlinește, mă credeți? Prieteni, dacă vă tăiați o mână sau un picior, vi se schimbă personalitatea? Totul e în minte. Dar nu în cea pe care o știți. Sunteți datori față de voi să știți cine sunteți', a fost mesajul vehement al lui Mihai Bendeac. 

mihai-bendeac-si-ilona-brezoianu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mihai Bendeac și-a dat demisia de la „iUmor'

Mai exact, Mihai Bendeac s-ar fi certat cu producătorii show-ului care e difuzat în fiecare zi de vineri și de duminică la Antena 1. Într-una dintre pauze, Mihai Bendeac ar fi urmărit un filmuleț în care Mugur Mihăescu îi punea la zid pe cei care cred în vaccinul anti-COVID și, implicit, în pandemie. Juratul „iUmor' îl lua la mișto pentru atitudinea lui. El ar fi fost filmat în timp ce râdea de Mugur Mihăescu, în fapt, bunul său prieten, urmând ca apoi Antena 1 să difuzeze imaginile pe post. Mihai Bendeac nu ar fi fost de acord și de aici ar fi pornit scandalul, scrie cancan.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete