Mihai Albu e în doliu, după ce fratele lui a murit. Cine era Lecinius, pe care creatorul de modă l-a ținut ascuns

Mihai Albu a anunțat pe Facebook că fratele lui a murit. Designerul de pantofi vorbește pentru prima dată despre Lecinius, până acum și-a ascuns fratele.

După ce în august 2023 și-a pierdut mama, Mihai Albu a dezvăluit acum că și fratele lui s-a stins din viață. El a postat o poză cu Lecinius, dar și câteva cuvinte de adio. „Nu reușesc să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima tristețea și suferința provocate de neașteptata trecere în neființă a bunului meu frate Lecinius. Dumnezeu sa îl odihneasca în pace!', a scris pe Facebook Mihai Albu.

„Condoleanțe! Nu știam că ai un frate', i-a scris o urmăritoare pe Facebook lui Mihai Albu, care a reacționant, oferind și câteva informații despre Lecinius. „Da, cu zece ani mai mare. Poza este făcută acum zece zile… Uite cum în cinci luni am pierdut și mamă și frate', a mai adăugat el.

„Sunt alāturi de tine prieten drag, condoleanțe! Dumnezeu sā-l ocroteascā şi odihneascā în pace', „Condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească! Fii puternic pentru tine și fiica ta! Multă sănătate vă doresc!', „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe!', i-au scris fanii lui Mihai Albu.

fratele-lui-mihai-albu-a-murit-lecinius-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Mihai Albu a pierdut-o pe mama lui anul trecut

„Drum lin spre ceruri, MAMI!’, a scris pe Facebook în august 2023 Mihai Albu, care a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe de la fani. Mesajul lui a venit la scurt timp după ce în dimineața zilei le mulțumise medicilor care aveau grijă în spital de mama lui.

„Mulțumesc personalului medical al Spitalului Sfântul Pantelimon pentru profesionalismul de care dau dovadă în salvarea mamei! În acest moment mama este la reanimare în stare critică în urmă unei intervenții chirurgicale (hemoragie internă). Chirurgical operația a decurs excelent, însă după cinci zile de terapie intensivă starea s-a deteriorat major. Mulțumesc domnului doctor chirurg Cristian Bălălău! Doamne ajută!’, transmitea el.

Și Iulia Albu, fosta soție a lui Mihai Albu, a transmis un mesaj pentru fosta ei soacră: „Odihnește-te în pace…Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși.❤️’.

Cum și-a pierdut Mihai Albu tatăl

Mihai Albu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de pantofi din România, a fost invitat în emisiunea „În oglindă.. În cadrul interviului, designerul a făcut confesiuni emoționante și a oferit o perspectivă intimă asupra vieții sale și a parcursului său profesional.

Cu o carieră impresionantă în lumea modei, Mihai Albu a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre drumul său către succes. Acesta a povestit despre perioada studenției, când a trăit din salariul mamei sale din cauza unei situații financiare dificile în care se afla. Acele momente l-au determinat să lucreze intens la brandul Mihai Albu și să creeze piese unice.

„Încă din timpul Facultății, pentru că am avut o situație mai precară acasă, trăiam doar din salariul mamei… Așa am suferit pe chestia asta și atunci am lucrat foarte mult la brandul Mihai Albu, când nu le-a mai fost rușine femeilor să poarte o piesă pe care scrie un nume românesc, a spus Mihai Albu.

Pe lângă aceste confesiuni despre cariera sa, Mihai Albu a făcut și o dezvăluire dureroasă legată de pierderea tatălui său. La doar 16 ani, a primit vestea tragică că tatăl său a suferit un infarct pe stradă și a încetat din viață. Acest moment a reprezentat o traumă profundă, dar l-a învățat si să privească viața cu determinare și să aprecieze fiecare moment al acesteia.

Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat Miliția la ușă. M-am trezit, am deschis usa si m-au anunțat că a murit tata. Vă dați seama, la 16 ani, a fost un șoc… A făcut infarct pe stradă, a povestit Mihai Albu despre modul în care a aflat vestea morții tatălui său. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete