Mihaela Rădulescu, mesaj uimitor pentru Dani Oțil înainte de a deveni tată pentru prima oară: „Asta și-a dorit el”

Dani Oțil numără zilele până când își va ține în brațe primul copil. Gabriela Prisăcariu se află pe ultima sută de metri cu sarcina, astfel că mult așteptatul bebeluș își poate face apariția din moment în moment.

Una dintre persoanele care a transmis un mesaj emoționant a fost chiar fosta iubită a soțului ei, Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au avut o relație frumoasă și discretă timp de șase ani. În ciuda diferenței de vârstă, cei doi s-au înțeles foarte bine, însă planurile de viitor, se pare, nu au fost comune, astfel că despărțirea s-a produs.

Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monaco, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste, matură și asumată cu Felix Baumgartner. Dani Oțil s-a bucurat în tot acest timp de o ascensiune în carieră, având numeroase proiecte de succes, dar și pe plan personal a dat lovitura. Cu toate acestea, foștii iubiți au o relație extrem de bună, vorbesc ori de câte ori au ocazia, ba chiar s-au întâlnit în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani'.

„Bineînțeles că există viață după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viață. Am avut două relații, a câte șapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu și Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă', a declarat acum ceva timp Dani Oțil.

Cum era de așteptat, Mihaela Rădulescu a aflat că matinalul de la Antena 1 va deveni tătic și a transmis un mesaj extrem de frumos și neașteptat. Acest lucru poate fi dovada clară a faptului că cei doi țin unul la altul și nu au resentimente.

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!', a declarat aceasta pentru ciao.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete