Prințul Albert de Monaco, primele declarații după ce s-a zvonit că va divorța

Prințul Albert de Monaco a făcut primele declarații despre soția sa, prințesa Charlene, și despre situația lor familială.

Prințesa Charlene de Monaco este „dornică' să se întoarcă acasă și speră să se poată reîntâlni din nou cu familia ei, de data aceasta la Monaco, mai devreme decât se aștepta, a declarat prințul Albert pentru revista PEOPLE.

Monarhul a fost împreună cu copiii să o viziteze pe Prințesa Charlene și imediat după ce s-a întors a făcut primele declarații despre starea de sănătate a acesteia și a respins zvonurile din media care sugerează că problemele căsătoriei, nu problemele medicale, le-au ținut familia separată.

Prințesa se află în Africa de Sud de la mijlocul lunii mai din cauza unor serii de proceduri medicale destinate corectării unei intervenții chirurgicale anterioare ORL și combaterii infecției dezvoltată după procedură.

„E gata să vină acasă', a declarat Prințul Albert. El susține că data întoarcerii sale la Monaco depinde de ceea ce spun medicii ei” și, dacă progresul ei continuă, ar putea să-și planifice călătoria imediat după această lună.

„Știu că s-a spus, probabil, `la sfârșitul lunii octombrie`, spune monarhul, „ dar asta a fost înainte de cea mai recentă evaluare. Sunt destul de sigur că putem reduce acest interval de timp.'

Prințul Albert a mai mărturisit că starea soției sale s-a îmbunătățit de la cea mai recentă intervenție chirurgicală de pe 13 august care a durat patru ore. „Era într-o formă de zile mari'.

În timpul reuniunii lor de familie săptămâna trecută în Africa de Sud, Albert și-a însoțit soția la o întâlnire cu medicul, unde s-au întâlnit cu chirurgul care a efectuat cea mai recentă operație pentru a obține „o nouă reevaluare a modului în care se prezintă lucrurile'.

Mai plăcut, prințesa s-a putut vedea personal cu gemenii ei de 6 ani, prințesa Gabriella și prințul Jacques, pentru prima dată de la începutul lunii iunie.

„Bineînțeles că a fost încântată să ne vadă și să petreacă timp cu copiii', spune monarhul din Monaco.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete