Michael Douglas numit „fosilă” după ce a fost văzut alături de fiica sa

În ciuda atenției critice a publicului față de aspectul său îmbătrânit, Michael Douglas a revenit cu mult curaj în lumina reflectoarelor, având alături familia sa dragă. În timp ce se confruntă cu judecata, dragostea și sprijinul neclintit din partea celor dragi îi servesc drept sursă de putere, amintindu-i ce contează cu adevărat în viață.

Evoluția lui Michael Douglas în calitate de tată a avut parte de provocări. Inițial, prins în vârtejul carierei sale la Hollywood, s-a luptat să echilibreze cerințele faimei cu rolul său de părinte. Devenind tată pentru prima dată la vârsta de 34 de ani, în timpul căsătoriei sale tumultoase cu Diandra Luker, fiul său Cameron nu a beneficiat pe deplin de atenția și prezența tatălui său.

După ani de zile în care s-a confruntat cu alegerile controversate ale fiului său, Michael Douglas a reușit în cele din urmă să îl îndrume pe Cameron spre o cale mai pozitivă în viață. Drumul lor a dus la apariția unei legături profunde și prețioase între tată și fiu.

„Au fost momente în care speranța s-a diminuat, iar apoi este doar un tren care pleacă din gară. Viața a devenit o serie de crize. Am crezut că îl voi pierde”, își amintește Michael Douglas, scrie Bright Side.

În clipa în care Michael a văzut-o pe Catherine Zeta-Jones, a simțit o conexiune copleșitoare și a știut în adâncul sufletului său că ea va fi mama copiilor săi. Debordând de onestitate și convingere, el s-a uitat în ochii ei și i-a spus: “Voi fi tatăl copiilor tăi”.

Și așa a fost, în 2000, îndrăgostiții s-au căsătorit și au adus pe lume prima lor bucurie, un băiat pe nume Dylan Michael. Trei ani mai târziu, fericirea lor s-a înmulțit odată cu sosirea adorabilei lor fetițe, Carys Zeta Douglas.

Odată cu nașterea copiilor săi, Michael Douglas s-a trezit contemplând pașii pe care trebuia să-i facă pentru a le oferi copiilor săi o educație normală și sănătoasă, astfel că a decis să-i pună pe aceștia pe primul loc. “Cariera mea a fost cel mai important lucru din viața mea, urmată de căsătorie și de copii. Și acum s-a inversat complet. Nu am anticipat niciodată întemeierea unei familii și bucuria de a crește copii la vârsta mea.

În timpul primei mele căsnicii, cariera mea a fost cel mai important lucru din viața mea. Știu clar că am făcut greșeli. Au existat absențe”, a afirmat actorul, mai scrie sursa citată anterior.

Învățând din greșelile din trecut, celebrul actor este acum cu dedicat total și încearcă să fie cel mai bun și mai prezent tată.

„De acum înainte îmi voi dedica toate eforturile oamenilor de care sunt cel mai apropiat. Când ești mai tânăr ești atât de implicat în tine însuți, obsedat de tine însuți. Pe măsură ce îmbătrânești, dintr-o dată, începi să apreciezi relațiile, să fii mai înțelegător în ceea ce privește neajunsurile vieții, mai iertător și ai mai mult timp pentru copii. Asta face ca mariajul și mediul familial să fie mult mai fericit.”

Faptul că a avut copii la mijlocul vieții a avut un efect enorm asupra lui Michael, făcându-l să reconsidere numeroase aspecte ale vieții sale.

„În aceste zile, sunt preocupat de faptul că sunt tată și de responsabilitățile mele ca soț. Nu am anticipat niciodată întemeierea unei familii la vârsta mea. Prețuiesc acest timp”, a remarcat Michael Douglas.

Dar nu a fost greu doar pentru el, ci și pentru fetița lui, Carys, care a trebuit să se confrunte cu ridicolul și privirile critice ale oamenilor. Crescând alături de tatăl ei, s-a obișnuit să audă remarci de genul: “Bunicul tău a venit să te ia”.

În ciuda comentariilor dureroase, Carys l-a văzut întotdeauna pe tatăl ei ca pe un tată obișnuit, indiferent de vârstă sau de faimă. Pe parcursul întregii sale copilării, ea nu a avut nicio bănuială despre statutul său de celebritate, deoarece nu era obișnuit să fie în lumina reflectoarelor.

„Credeam că tatăl meu era un producător de clătite. Nu știam că era actor. Sincer”, a mărturisit ea.

La Festivalul de Film de la Cannes, Michael Douglas a avut o apariție rară și de neuitat, stând mândru alături de cele mai importante două femei din viața sa: fiica și soția sa. Legătura și dragostea lor au stârnit admirația spectatorilor, Carys, în special, arătându-și prin privirea ei dragostea și admirația de nezdruncinat pentru tatăl ei.

Michael Douglas numit „fosilă” după ce a fost văzut alături de fiica saSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Din păcate, criticii și-au îndreptat rapid atenția către Douglas, supunându-l unor remarci jignitoare. În loc să recunoască imaginea sa sau frumusețea acelui moment, el a fost etichetat pe nedrept ca fiind “bătrân” și criticat pentru că semăna cu o “fosilă”.

Cu toate acestea, în ciuda acestor comentarii, Michael a transmis un sentiment de mândrie și încredere pe covorul roșu, stând alături de două femei superbe. În timp ce pozau pentru fotografi, Carys îl privea cu o expresie mândră, neafectată de negativismul din jurul vârstei sale.

Foto: Hepta

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete