Kevin McKidd din „Grey’s Anatomy” și iubita, sărut pătimaș pe o plajă din Italia

Vedeta serialului Anatomia lui Grey, Kevin McKidd, și Danielle Savre de la Station 19 au fost văzuți recent, în timp ce se aflau în vacanță în Italia, sărutându-se pasional.

Îmbrăcată într-un bikini portocaliu tanga, Savre, în vârstă de 34 de ani, s-a așezat pe un ponton și l-a sărutat pe McKidd, care purta pantaloni de surf de culoare închisă, după ce a făcut o baie în Lacul Como. Noul cuplu a fost, de asemenea, văzut în timp ce se îmbrățișau și se sărutau în timp ce explorau orașul Bellagio.

Într-o fotografie, McKidd a fost văzut chiar și atingând-o jucăuș pe Savre pe spatele ei.

Savre, care joacă rolul pompierului Maya Bishop în Station 19, a lucrat îndeaproape cu McKidd, care îl interpretează pe Dr. Owen Hunt în serialul Grey’s Anatomy. Cei doi au apărut în mai multe episoade de crossover între cele două seriale.

Vestea poveștii lor de dragoste vine după ce McKidd a anunțat că el și fosta sa soție Arielle Goldrath McKidd au depus cererea de divorț în decembrie 2022.

*EXCLUSIVE* *WEB MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE* ** STRICTLY NOT AVAILABLE FOR ONLINE SUBSCRIPTION DEALS ** New Couple Alert: Kevin McKidd and the American actress Danielle Savre put on a sizzling display out in the Italian heat on their romantic holiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Conform People, soția actorului a invocat diferențe ireconciliabile ca fiind cauza despărțirii lor la acea vreme. Goldrath a solicitat custodia comună fizică și juridică a celor doi copii ai lor: Aiden, în vârstă de 4 ani, și Nava, în vârstă de 3 ani. De asemenea, ea a cerut să se stabilească împărțirea bunurilor lor în cadrul unei medieri și a solicitat instanței să îi restabilească numele original, Arielle Leigh Goldrath.

McKidd s-a căsătorit cu Goldrath în noiembrie 2017. Cei doi au fost căsătoriți timp de cinci ani înainte de a anunța separarea lor în iulie 2022.

„Am ajuns la această concluzie după multe reflecții și discuții. Știm că este ceea ce este corect pentru amândoi. Continuăm să avem cea mai mare dragoste și respect unul pentru celălalt. Am reușit să ne redefinim viețile și dragostea unul pentru celălalt într-un mod frumos. Nu a fost ușor și a fost nevoie de o muncă semnificativă și de auto-examinare. Totul a meritat pentru a ajunge acolo unde suntem acum: o relație profundă și sinceră ca părinți și prieteni adevărați, cu o istorie comună uimitoare, copii și o familie frumoasă”, a scris el pe Instagram la acea vreme.

Înainte de Goldrath, actorul a fost căsătorit cu Jane Parker din 1999 până în 2017. Ei îi au pe Iona, 21 de ani, și Joseph, 23 de ani.

În ceea ce o privește pe Savre, ea a fost într-o relație cu analistul video/analistul de hochei de la Chicago Blackhawks, Andrew Contis. În mai 2022, actrița, al cărei personaj este bisexual în Station 19, a vorbit despre faptul că face parte din comunitatea LGBTQ, confirmând că a avut „relații romantice” atât cu bărbați, cât și cu femei.

Foto: Profimedia

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete