Catherine Zeta-Jones, modul în care menține vie povestea de dragoste alături de Michael Douglas

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones sunt căsătoriți de 23 de ani, în ciuda unei diferențe de vârstă de 25 de ani între ei. Recent, Zeta-Jones a împărtășit câteva informații surprinzătoare despre relația lor, dezvăluind modul unic și neașteptat în care își mențin romantismul viu.

Michael Douglas și-a proclamat public dragostea pentru soția sa, spunând că o va iubi „mereu și pentru totdeauna”. Este înduioșător să vezi un cuplu puternic de la Hollywood, precum Catherine Zeta-Jones și Douglas, făcând din dragostea lor o prioritate și găsind modalități de a păstra vie povestea de dragoste de-a lungul anilor.

Catherine Zeta-Jones, îndrăgita actriță din Wednesday, a povestit câteva detalii despre căsnicia ei cu Douglas, care a ținut prima pagină a ziarelor datorită naturii sale de rollercoaster. În ciuda diferenței de vârstă de 25 de ani și a provocărilor, cum ar fi separarea îndelungată și problemele de sănătate, Zeta-Jones și Douglas au reușit să rămână împreună timp de aproape un sfert de secol.

Zeta-Jones a vorbit despre suișurile și coborâșurile din relația lor, inclusiv despre lupta lui Douglas cu cancerul la limbă și despre propriul diagnostic de tulburare bipolară. Dar, în ciuda a toate acestea, cuplul și-a regăsit drumul unul către celălalt în 2014, după o scurtă despărțire în 2013.

Potrivit Bright Side, într-un interviu, Catherine Zeta-Jones a împărtășit câteva gânduri intrigante despre căsnicia ei de lungă durată cu Douglas. Ea a încercat să explice evoluția lor, subliniind: „Este imposibil să nu existe suișuri și coborâșuri dacă trăiești cu aceeași persoană și te trezești cu ea în fiecare zi”.

De asemenea, actrița a împărtășit câteva informații despre secretul unei căsnicii de succes cu Douglas. Potrivit starului de la Hollywood, ingredientele cheie ale unei relații de succes sunt distracția împreună, menținerea iubirii și respectului necondiționat și păstrarea unui simț al umorului viu. În ciuda faptului că sunt în atenția publicului, cei doi actori au reușit să sfideze obstacolele și să mențină o căsnicie puternică și fericită timp de peste 2 decenii.

Unul dintre secretele căsniciei lor este dedicarea lor de a acorda atenție unul altuia, un lucru care poate dispărea adesea în relațiile de lungă durată. În ciuda trecerii timpului, ei continuă să se adore unul pe celălalt, oferindu-și reciproc declarații și cadouri romantice la ocazii speciale.

Douglas a avut două căsnicii. Prima căsătorie cu Diandra Luker a dus la nașterea fiului lor, Cameron, în 1978. Deși cuplul era încă împreună la momentul nașterii, au divorțat în cele din urmă în 1995. În 2000, anul în care Douglas a finalizat divorțul, s-a întâlnit și s-a căsătorit cu Zeta-Jones. Cei doi au devenit părinții primului lor copil, un băiat, la doar câteva luni mai târziu, în august 2000. Au mai avut o fiică, Carys, în 2003.

Catherine Zeta-Jones a mai detaliat relația ei cu Douglas și cum au reușit să rămână împreună timp de aproape 25 de ani. Ea a reflectat asupra nebuniei căsniciei, comparând-o în glumă cu cumpărarea unei poșete Chanel de care s-ar putea să te îndrăgostești în cele din urmă și să o pui la revânzare.

În ciuda suișurilor și coborâșurilor, actrița își iubește profund soțul și a insistat ca diferența de vârstă de 25 de ani dintre ei să nu joace niciodată un rol în relația lor. De asemenea, cuplului îi place să plece în vacanțe împreună și uneori împărtășește momente frumoase din călătoriile lor cu fanii lor, care sunt încântați să vadă fericitul cuplu încă în viață.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete