Mesajul Prințului Paul și al Prințesei Lia pentru fostul Principe Nicolae și Alina Binder. Ce cadou le trimit viitorilor soți

Vezi pozele

Pe 30 septembrie 2018, fostul Principe Nicolae și Alina Binder își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Ceremonia religioasă și petrecerea vor avea loc la Sinaia.

La finalul slujbei religioase, cei doi miri vor pleca într-o caleașcă spre Cazinoul din Sinaia, unde va avea loc petrecerea. De la balconul cazinoului, Nicolae și Alina vor saluta publicul.

Citește și Unde se vor căsători fostul principe Nicolae și Alina Binder? Cei doi au ales un loc cu o semnificație aparte pentru familia regală

Ce cadou vor primi cei doi miri de la Prințul Paul și Prințesa Lia

Printre cei care i-au felicitat pe cei doi se află și Prințul Paul al României și soția sa, Prințesa Lia. Aceștia au pregătit un mesaj special pentru fostul Principe Nicolae și Alina Binder, dar și un cadou special. Este vorba despre o sticlă de vin de colecție, de origine germană. Conform unei tradiții respectate în cadrul familiei regale Hohenzollern, la orice eveniment special vinul românesc se consumă alături de vinurile germane.

Este vorba de un vin cu o savoare și un miros aparte, care, în plus, este ambalat într-o eșarfă vintage Hermes-Paris.

Mesajul Prințului Paul și al Prințesei Lia pentru fostul Principe Nicolae și Alina Binder

Prințul Paul și Prințesa Lia au semnat și o scrisoare de felicitare pe care cei doi miri o vor primi duminică, împreună cu sticla de vin nobil. Iată care este mesajul transmis de cei doi prinți tinerilor care-și vor uni destinele în fața lui Dumnezeu duminică:

,,Nicolae și Alina-Maria,

Vă dorim să fiți la fel de fericiți pe parcursul căsătoriei voastre, precum suntem eu și Prințul Paul după 22 de ani. 

Conform tradiției Familiei noastre, respectată în cadrul anumitor evenimente speciale, vinurile românești se consuma alături de vinurile germane. Johann Hohenzollern ne-as spus că obiceiul aparținea lui Carol I și Elisabetei.

Acum, suntem în Londra, iar duminică vom avea o întâlnire specială cu comunitatea românilor de aici. Ne vom gândi la voi.

Lia, Prințesa a României

Citește și Cum arată invitația la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete