Catrinel Menghia este însărcinată. După 7 ani de relație, fotomodelul și iubitul său au decis să devină părinți

Catrinel Menghia este însărcinată. Celebrul fotomodel, care la începutul lunii octombrie va împlini 33 de ani, a participat la o gală caritabilă la Monte Carlo, unde a purtat o rochie ce i-a evidențiat burtica.

Catrinel Menghia este cunoscută pentru discreția de care dă dovadă atunci când e vorba de viața ei privată. Relația cu iubitul său, producătorul de film Massimiliano di Lodovico, a făcut-o publică abia la 2 ani de la debutul acesteia. Cei doi sunt împreună de 7 ani și acum au decis că a venit momentul să treacă la următorul nivel, acela de părinți.

Îmbrăcată într-o rochie elegantă de dantelă neagră perfect mulată pe abdomen, fotomodelul nu avea cum să treacă neobservat de cei prezenți la gală.

Catrinel Menghia a divorțat în 2011 de fotbalistul Massimo Brambati

Catrinel a fost căsătorită cu fotbalistul Massimo Brambati timp de 6 ani. Gelozia exagerată a acestuia a fost principalul motiv pentru care căsnicia lor a luat sfârșit, în 2011. Acum, însă, Catrinel Menghia se vede din nou mireasă și își dorește foarte mult să devină mamă: “Pentru mine, căsătoria e o uniune între două persoane care se iubesc şi care trag împreună la aceeaşi căruță. Pe perioada căsniciei mi-am dat seama că eu şi fostul soţ trăgeam în direcţii diferite. Am hotărât că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său pentru a fi fericiți. Acum sunt foarte fericită şi abia aştept să îmi împart viața cu omul care acum mă completează pe toate planurile”, povestea românca într-un interviu mai vechi.

La începutul lunii septembrie, Catrinel a participat la Festivalul de Film de la Veneția, însă, pentru acest eveniment, a ales ținute care să-i ascundă sarcina.

Sursa foto: hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati