Mesajul neașteptat al lui Rareș Prisacariu despre învățătoarele lui. Câștigătorul de la „Românii au talent” învață la Botoșani

Rareș Prisacariu a câștigat acum o săptămână „Românii au talent' 2023 și premiul în valoare de 120.000 de euro. Într-un mesaj neașteptat pe Facebook, micuțul de doar șapte ani s-a adresat învățătoarelor lui.

„Sunt oameni în viața mea fără de care nu aș fi putut să evoluez', și-a început Rareș Prisacariu mesajul pe Facebook. Ulterior, el le-a mulțumit dascălilor lui. „Astăzi și în fiecare zi, aș vrea să le mulțumesc îndrumătorilor mei, doamna mea profesoară Silvia Răileanu, de la Școala de Arte “George Enescu”, Botoșani, și doamna Daniela Orășanu, învățatoarea mea de Școala Gimnazială nr. 7, Botoșani, pentru care am tot respectul și admirația.

rares-prisacariu-la-scoala-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Lor le datorez participarea mea la Romanii au talent , pentru că au crezut în mine, m-au susținut, m-au încurajat și mi-au dat aripi. Le sunt recunoscător și abia aștept să ne reîntâlnim pentru că acum fiecare dintre noi suntem în diferite colțuri ale lumii. Sunt fericit și binecuvântat să vă am alături și vă mulțumesc pentru că sunteți parte din viața și educația mea! ❤️🤗🌟', a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Rareș Prisacariu.

Ce fac părinții lui Rareș Prisacariu cu banii de la „Românii au talent' 2023

De curând, într-un interviu pentru Playtech, Gina Prisacariu, mama lui Rareș, a dezvăluit ce vor face cu banii, suma de 120.000 de euro câștigată de băiețel la „Românii au talent’ 2023. .„Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns.

Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți’, a spus Gina Prisacariu pentru Playtech. Ulterior, ea a spus că nici ea și nici soțul ei nu își forțează copilul să apară la tv.

„Lumea nu are de unde să știe, dar Rareș al nostru nu merge decât la emisiunile sau la concursurile pe care el și le alege. Noi nu-l influențăm. Așa s-a întâmplat și la în cazul emisiunii «Românii au talent».

Nu noi, părinții, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă. El și-a dorit să fie acolo! Și mai trebuie spus că nu ne-am imaginat vreodată că va reuși să ajungă în postura de a fi câștigător! Nu au existat așteptări’, a adăugat ea.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete