Deea Maxer rupe tăcerea la prima apariție la TV după divorțul de Dinu: „Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil”

Deea Maxer a apărut pentru prima dată la TV după divorțul de Dinu Maxer. I-a spus prezentatorului Cătălin Măruță de ce s-a despărțit de tatăl copiilor ei, dar a și recunoscut că acum e îndrăgostită de alt bărbat.

Deea Maxer a dezvăluit la Pro TV că nu regretă nimic din tot ce a trăit cu fostul ei soț. „ Nu există reţeta fericirii, suntem diferiţi, gândim diferit, nu pot da sfaturi. (…) Vreau să dezmint aberațiile. (…)Nu regret absolut nimic, a fost un şoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri. (…)

Nu am mai funcţionat împreună! Nu mai dramatiza, există o viaţă după divorţ, suntem oameni maturi. Nu vreau să intru în detalii! Noi am fost super naturali, cât am fost fericiţi şi am avut lucruri frumoase de arătat am fost transparenţi. Nu ne-am prefăcut când eram fericiți, chiar eram', a spus ea, după care a lămurit zvonurile în ceea ce privește infidelitatea.

„S-a vorbit despre înşelat. Nu a existat aşa ceva între noi'

S-a speculat că cei doi au ajuns la divorț deoarece s-au înșelat unul pe altul, însă acum ea a negat totul. „S-a vorbit despre înşelat. Nu a existat aşa ceva între noi. (…) Am fost doar doi oameni care şi-au schimbat principiile de viaţă.

E vorba de o femeie care a ajuns la o anumită maturitate și vede lucrurile altfel. (…) Eu nu aş fi zis niciodată că o să divorţez, am vrut să reparăm lucrurile, dar nu mai eram compatibili. Nu am mai funcţionat împreună, asta e viaţa, am acceptat situaţia. Nu poți repara incompatibilitatea. (…) De ce să minți poporul cu televizorul?”, a mai zis ea.

Și a continuat: „E ciudat că nu mai avem acelaşi drum, dar nu mai puteam continua aşa. Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface! Eu sunt femeia cu un grad de toleranţă foarte mare, am tras pentru casa, pentru familie, dar nu mai eram fericită. Nu puteam juca teatru'.

Dinu-si-Deea-Maxer-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„Dinu și Robert s-au intersectat. Nu stau împreună la discuții'

În prezent, Deea are o nouă relație, Robert e iubitul ei. „Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi da, spun asta și îmi asum! Dinu are şi el pe altcineva. Nu este prea repede! Eu nu o cunosc pe iubita lui Dinu, copiii o cunosc! (…)

Dinu și Robert s-au intersectat. Nu stau împreună la discuții, dar au fost civilizați. (…) Îl respect, am stat cu el 18 ani, mai mult decât cu mama'.

„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calimității. Era israscibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorţ. Eu îl ştiam de acasă, tu de la TV, e o mare diferenţă între cele două variante.', l-a caracterizat în final Deea pe Dinu Maxer.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete