Mesajul lui Ionuț Ghenu pentru Lora, după ce mama artistei s-a stins din viață

Artista Lora (37 de ani), pe numele său real Laura Petrescu, și-a clădit în scurt timp o carieră de succes în industria muzicală a țării noastre.

Mama solistei s-a stins din viață recent, în urma unei îndelungate lupte cu cancerul. În aceste momente, alături de cântăreață sunt fratele și partenerul ei, Ionuț Ghenu.

Mesajul lui Ionuț Ghenu pentru Lora, după ce mama artistei s-a stins din viață

În mediul online, în dreptul unei fotografii cu artista, Ionuț Ghenu a scris următorul mesaj: „Cea mai puternică leoaică din lume!

Ea este regina mea, Lora!”. „Cine are părinţi pe pământ, nu în gând. Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând …

Drum lin, mamă scumpă… ai plecat cu jumătate din inima mea …”, a scris Lora, zilele trecute, pe contul personal de Instagram.

Numeroase celebrități din țara noastră i-au transmis artistei mesaje de condoleanțe. „Îmi pare tare rău … Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei …” / „Condoleanțe! Dumnezeu să-ți dea putere!”, au scris Andreea Raicu și Elena Gheorghe.

Printre celelalte vedete care i-au transmis mesaje artistei în mediul online se mai numără și Cătălin Măruță, Andreea Bălan, Adelina Pestrițu, Carmen Brumă, alături de mulți alții.

„Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă”

Cu puțin timp în urmă, artista publicase următorul mesaj în mediul online: „Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă.

Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea. Mulțumesc”.

Fanii i-au transmis încă atunci cântăreței numeroase mesaje de susținere. „Chiar îți transmit gânduri bune mereu non-stop!! / Leoaică luptătoare, da? Pupici!”

De aproape cinci ani, solista și iubitul ei, Ionuț Ghenu, formează o familie chiar și fără acte. După mai multe amânări în ceea ce privește căsătoria, de sărbători, Lora și Ionuț anunțau că vor să își aleagă părinții spirituali.

Lora și Ionuț Ghenu formează o echipă și în plan profesional, el fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

Condoleanțe familiei!

Foto: Instagram

Citește și:

Trecutul întunecat al lui George Burcea: a fost abuzat în copilărie. Acum a inițiat o campanie împotriva violenței domestice

Mihaela Rădulescu, cheltuieli de peste 70.000 de dolari pentru Ayan. Ce a pățit puștiul?

Mihaela Călin, experiență neplăcută cu serviciul de urgență 112, după ce a fost implicată într-un accident rutier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete