Mesajul Anei Morodan prin care vrea să își reabiliteze imaginea. Ce e dispusă să facă: „Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine”

La aproximativ o lună de când a condus sub influența alcoolului, a substanțelor interzise și fără permis, Ana Morodan a revenit în mediul online cu un mesaj prin care încearcă să își reabiliteze imaginea. Mai mult decât atât, le oferă la schimb și un avantaj celor care au susținut-o.

Ana Morodan a transmis pe rețelele de socializare că e într-o perioadă de refacere după problemele pe care le-a avut. Acum, ea își dorește să își ajute comunitatea, spune că le va promova afacerile pe care aceștia le au pe paginile ei sociale.

„În ultimele săptămâni am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni', a scris ea pe Instagram.

Și a continuat: „Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, va dau și eu ce pot acum: un wall de media socială. Suntem pe Insta și pe Facebook o comunitate de vreo 600 000 de oameni foarte mișto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. V

a dau wallul meu, pe rând, să va comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerati un pic, ce aveți de construit. Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați și va dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți. Aștept, va mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! 🙌🏻 #Pusipa, da’ m-am întors în viață mea!'.

ana-morodan-mesaj-nou-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ana Morodan, mesaj după ce a condus cu permisul suspendat, sub influența drogurilor

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți că mine. Să nu va credeți mai puternici decât viața, să nu va lăsăți seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu va faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.

Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru’, a scris Ana Morodan joi într-un mesaj pe Facebook.

Revista Avantaje de aprilie e pe piață. Iată ce poți citi în această ediție:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete