Cristina Spătar, noi imagini cu soțul ei. L-a cunoscut și pe fiul afaceristului

Cristina Spătar este fericită alături de actualul ei soț și au petrecut împreună Paștele. Vedeta l-a cunoscut și pe fiul partenerului ei.

Cristina Spătar și-a găsit, în sfârșit, liniștea lângă Vicențiu, un om de afaceri din Vâlcea. De Paște au petrecut ca o adevărată familie, iar vedeta l-a cunoscut și pe fiul soțului ei. Alături de ei au fost și cei doi copii ai cântăreței din căsnicia cu Alin Ionescu.

„Minunea Învierii să vă aducă sănătate, bucurii, liniște în suflet, credință și speranță. Hristos a Înviat!🙏❤️ Paște fericit alături de cei ce vă sunt dragi', a transmis vedeta pe Instagram.

Aida și Albert sunt încântați de noul partener al mamei lor și au sfătuit-o să facă pasul cel mare alături de el. Este pentru prima dată când Cristina Spătar publică imagini cu băiatul lui Vincețiu.

Fanii i-au transmis multe mesaje frumoase vedetei. „Sunteți o familie foarte frumoasă, iar pe chipurile voastre se citește cu adevărat Lumina și Bunătatea pe care le căutăm toți în aceste zile de smerenie! Hristos a Înviat!!!', „Ce familie minunată sunteți! Vă doresc toată fericirea din lume!', „Foarte, foarte frumoși! Să fiți sănătoși și fericiți!'

cristina-spatar-si-familia-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Ce spunea Cristina Spătar despre Vincețiu Mocanu, actualul soț

„Am întâlnit un om extraordinar, un om care iubește copiii, chiar are și un club de fotbal pentru copii. Și el, la rândul lui, are un copil, un băiețel de 11 ani. Eu zic că va fi bine. Copiii sunt foarte încântați (n.r. – fiul și fiica ei). Când m-a cerut în căsătorie, cu ei m-am consultat și mi-au zis: «Da, mami, da, da!». Mi se pare că totul e mâna lui Dumnezeu. E un om foarte bun, foarte generos, altruist, un om foarte curat, ceea ce nu mai există în ziua de azi. Un om foarte cinstit, plin de calități. Foarte multă răbdare a avut să mă cucerească. Nu mai sunt un copil, am o vârstă și chiar am stat foarte mult pe gânduri până să zic acest DA.(…) Nu știu dacă aș mai putea, dar niciodată nu poți să spui niciodată. Nu știu dacă ar mai avea rost la vârsta asta. Avem trei copii și cred că din momentul ăsta ar trebui să ne ocupăm de educația lor, de binele lor', a povestit Cristina Spătar, în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete