Ce băieți frumoși are Elvira Deatcu! „Există semne că se vor exprima profesional în zona artistică”

Elvira Deatcu a împlinit pe 22 martie vârsta de 51 de ani și este mama a doi băieți, Luca (20 ani) și Filip (15 ani). Toți trei și-au sărbătorit ziua de naștere în luna martie, iar actrița se mândrește foarte tare cu fiii ei. Au întrecut-o amândoi în înălțime și sunt unul mai frumos ca altul.

În luna martie a anului acesta, actrița și ambii ei fii și-au serbat aniversările. Luca a împlinit 20 ani pe 8 martie, Filip 15 ani pe 12 martie, iar actrița 51 de ani pe 22 martie.

Ce băieți frumoși are Elvira Deatcu!

Vedetele au ales sa fie Regele Leu pentru o ziSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

„Luca minunatul, împlinește azi 20 de ani! ❤️Mă simt binecuvântată că m-ai ales să-ți fiu mamă! Ești iubire, tandrețe, umor,inteligență, bunătate,bucurie! Să-ți fie toate așa cum le visezi, puiușucumeu!
P.S:Fiind singura zi în care mă lași să te arăt', am pus mai multe fotografii😜', a scris Elvira pe 8 martie.

Patru zile mai târziu, cu ocazia aniversării mezinului, actrița a mai scris: Filip cel bun și drăgăstos împlinește 15❤️Pentru el încă mai sunt'tânără domniță', iar pentru mine, el e în continuare un'nobil cavaler'😀 Vede doar frumosul în tot ce-l înconjoară, evită orice conflict, e tandru și amuzant și…nu mă ceartă(încă😜)pentru apelativele'puiușucumeu', gurița lumama'etc etc! O primăvară să-ți fie toate, iubirea mea!

PS:Despre adolescentul revoltat de'nedreptăți', care vrea doar baschet și niciun examen de capacitate în viața lui, nu povestim azi…😀🤪'.

Fiul cel mare al Elvirei, Luca, și-a îndeplinit visul și a intrat la facultatea de Arhitecutrp. El este student la o facultate din Milano, Italia.

„Luca a intrat la Arhitectură! N-am suficiente cuvinte care să cuprindă atâta bucurie! Suntem tare mândri, mami! P.S: El mă va certa pentru postarea asta, dar…îmi asum!’, a scris aceasta în mediul online după care a revenit cu mai multe detalii.
„Era în clasa a 7-a când ne-a spus: «Cred că vreau să fiu arhitect»… Ne-am bucurat, era oricum un pas uriaş de la primele profesii alese când era mai mic: gunoier (îl fascinau, cred, maşinile) şi distribuitor de ziare! I s-a împlinit visul cel mare: e student la arhitectură şi la Bucureşti, şi la Milano!!! Va alege Italia. A învăţat italiană, a intrat în primii 100, cu un punctaj foarte bun!

Acum căutăm cazare (aşteptăm sugestii) şi sfaturi pentru mine – va fi greu fără el, atâţia ani! El râde şi-mi spune: «Mami, dar Filip rămâne cu voi». Mă voi alina cu gândul că va face ce-i place, unde şi-a dorit atât de mult… P.S.: Mamele de băieţi mă vor înţelege, sunt sigură!’, a mai transmis actrița Elvira Deatcu.

Îi vor călca cei doi fii pe urme?

Elvira și-a familiarizat băieții cu lumea teatrului. Nu a vrut să îi influențeze însă, ci i-a lăsat să-și găsească singuri afinitățile și zona în care vor dori să se exprime.

„Există semne că se vor exprima profesional în zona artistică. Luca se pregătește pentru Arhitectură, îi place fotografia, cântă la chitară.

Filip vrea să studieze canto și participă la cursurile de dans ale Academiei lui Mihai Petre. A jucat alături de mine și i-a plăcut extrem de mult.

Amândoi vin la teatru și nu numai la spectacolele mele, firește. Vom vedea care le va fi drumul. Mi-aș dori să meargă în fiecare zi cu bucurie spre serviciu!', declara Elvira, în urmă cu câțiva ani.

Foto: Facebook

Citește și: 

Ce frumoasă era ultima iubită a lui Nicușor Ceaușescu! Dana Radu l-a îngrijit până în ultima sa clipă de viață

Ea este fiica celei mai de succes femei de afaceri din România! Cum arată Norvina, fiica Anastasiei Soare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete