Mercur în Rac. Urania ne spune cum sunt zodiile influențate de acest aspect astrologic

Mercur în Rac

Tranzitul lui Mercur în Rac care începe pe 4 iunie a fost precedat de formarea aspectului de Lună Nouă în Gemeni, aceste două aspecte astrologice având împreună multiple și puternice influențe asupra zodiilor. 

Începând de pe 4 iunie și până pe 27 iunie, toate amintirile, traumele, durerile noastre legate de familie ies la suprafață. Vom avea curaj să reproșăm aceste lucruri celor pe care îi credem vinovați. Tot ce am acumulat în timp va lua acum forma reproșurilor. Urania ne spune cum anume sunt zodiile influențate de Mercur în Rac. Previziunile complete, AICI

BERBEC 

Mercur în Rac aduce concentrare pe evenimentele familiale, care vă obligă să vă informați sau să vă consultați pe tema respectivă. Este necesară rezolvarea problemelor de familie care, până la soluția finală, ar putea genera o criză sau o situație critică.

TAUR

Mercur în Rac modelează sectorul comunicării. Acest aspect astrologic favorizează acumularea de informații interesante și necesare, dar nu vă bazați, totuși, prea mult pe aceste informații, care se pot modifica în următoarele luni, dar care, în cele din urmă, vă vor conduce la concluzii mai adecvate problemei pe care o aveți de rezolvat.

GEMENI

Mercur în Rac influențează sectorul moștenirilor și partajelor. Acestea vor fi marcate de opoziții, limitări, interdicții, amânări pretinse de adversari sau de instituțiile menite să administreze acest conflict de interese într-o primă etapă.

RAC

Începânz de pe 4 iunie și până spre sfârșitul acestei luni veți trăi intens evenimentele care vă privesc direct și care vă obligă să luați atitudine față de partenerii de viață, de afaceri, de persoanele cu care vă aflați în conflict personal sau într-un litigiu.

LEU

Mecur în Rac vă influențează munca, relațiile de serviciu și salarizarea. Veți găsi cu greu o rezolvare la problemele care privesc aceste sectoare. O soluție optimă va apărea abia spre începutul lunii august.

FECIOARĂ

Acest aspect astrologic introduce o notă vizibilă de răceală afectivă, tendința spre izolare față de cei dragi.

BALANȚĂ

Mercur în Rac aduce probleme legate de valorificarea superioară a pregătirii profesionale (carieră, ascensiune socială, funcții, răspundere). Problemele importante de imagine, autoritate și putere, de succes și afirmare vor reprezenta, întreaga vară a acestui an, o constantă, ca de altfel și provocările ce vor veni dinspre familie ori blocajele legate de o soluție patrimonială, locativă, funciară.

SCORPION

Acest eveniment astrologic vă aduce încăpățânare în privința unor opțiuni mai vechi, rigiditate în gândire, cramponare de viziuni și interese pe fondul incapacității de a ieși dintr-o problemă neconformă cu nevoile reale ale voastre.

SĂGETĂTOR

Începând de pe 4 iunie, interesele voastre materiale joacă un rol important, iar întreaga voastră atenție se va concentra în această direcție și va genera emoții și trăiri noi.

CAPRICORN

Mercur în Rac influențează sectorul comunicării. Aceasta se va afla într-un impas multă vreme de-acum încolo. Până la începutul lunii august, disputele vor fi foarte greu de ținut în frâu, de rezolvat repede, bine și corect.

VĂRSĂTOR

Mercur în Rac influențează sectorul sănătății. Vechile disfuncții organice vor fi mai deranjante, simptomele noi vor alarma. Sănătatea va fi un punct șubred în această vară. Rezistența fizică și imunitatea organismului scad.

PEȘTI

Mercur în Rac marchează universul vostru interior cu un exces de sentimentalism, de trăiri care slăbesc voința și viciază logica și luciditatea. Din pucnt de vedere emoțional, se anunță o perioadă fierbinte, cu stări de spirit mai puțin constructive și, cu atât mai puțin, aducătoare de fericire.

Sursa foto: shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop