Luna Nouă în Gemeni are un impact puternic asupra tuturor semnelor zodiacale. Previziunile Uraniei

Luna Nouă în Gemeni

Aspectul de Lună Nouă în Gemeni se va forma pe data de 3 iunie și are un impact puternic asupra tuturor semnelor zodiacale nu doar pe data de 3 iunie, ci și câteva zile după această dată. Luna Nouă în Gemeni aduce cu sine schimbări pozitive, ne ajută să ne exprimăm, să ne deschidem inimile și mințile, să ne conectăm. 

URANIA ne spune cum ne afectează mai exact acest aspect al Lunii. Previziunile detaliate, AICI

BERBEC

Luna Nouă în Gemeni vă dă posibilitatea să intrați în posesia unor informații de excepție, să asimilați cunoștințe necesare, să vă prezentați bine la un examen de verificare a pregătirii voastre profesionale, să faceți deplasări de scurtă durată, în țară și străinătate, care să vă fie utile prin lecțiile de viață pe care vi le-ar putea oferi.

TAUR

Luna Nouă în Gemeni vine cu discuții despre bani sau bunuri care se pot accentua în perioada care urmează. Litigiile pe chestiuni patrimoniale vor fi aprinse, dar, din păcate, nu veți rezolva nimic, nu veți avea parte nici de împăcări, nici de înțelegere, ba chiar vi se vor lansa provocări, care ar putea dura până în prima parte a lunii decembrie.

GEMENI

Aspectul format de Lună anunță începutul unui demers sau modificarea unui segment de viață personală care se croiește altfel, induce schimbări de atitudine și opțiune și vă apropie, pentru un an de acum încolo, de alte ipostaze de viață.

RAC

Luna Nouă în Gemeni vă influențează cu precădere sectorul sănătății. Ar putea fi afectate circulația arterială, fiziologia mușchilor, a nervilor și a osaturii membrelor inferioare, zona anatomică a toracelui cu organele implicate (plămâni, trahee, esofag, laringe) și funcțiile controlate de acestea (respirație, vorbire, exprimare, pronunție). Tulburările de sănătate pot căpăta, în unele cazuri, aspectul unor mici crize, din fericire trecătoare.

LEU

Luna Nouă în Gemeni înlesnește apariția unor informații despre prieteni care lasă loc interpretărilor. Sunt posibile descoperiri și informații care dezvăluie laturi mai puțin cunoscute ale apropiaților sau ale celor dragi.

FECIOARĂ

Acest aspect format de Lună favorizează ipostazele publice. Unii dintre voi vor trebui să se prezinte în fața unei asistențe. Veți fi implicați direct într-un eveniment de (oarecare) notorietate care vă va privi direct.

BALANȚĂ

Contextul astral al acestei perioade vine cu încurcături legate de o deplasare, în țară sau în străinătate, neconcordanțe în comunicarea sau în relația voastră cu instituțiile cărora vă adresați.

SCORPION

Luna Nouă în Gemeni amplifică disputele pe teme bănești sau de avere, moștenire, împărțeală. Contextul astral va scoate la iveală infomațiile false vehiculate, viciile de abordare sau de procedură, netemeinicia unor pretenții, duplicitatea, „jocurile' etc.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă în Gemeni este plasată pe casa relațiilor și a dialogurilor parteneriale. Riscul de despărțiri este mare și este asumat în urmă unor decizii luate la mânie, în urma unor confuzii, neînțelegeri, instigări. Este o perioadă a marilor divergențe de opinii, a acutizării neînțelegerilor. La modul general, vorbim despre o sare de disconfort relațional, de riscul de a se răstălmăci adevărul și evidențele, de incapacitatea unora dintre voi de a înțelege corect un mesaj.

CAPRICORN

Luna Nouă în Gemeni vă influențeză mai cu seamă pe sectorul profesional. Nu sunt excluse discuții și nici surprizele sau ambiguitățile într-o chestiune de serviciu/de muncă. Dialogurile nu vor fi comode sau constructive, uneori, va fi nevoie de insistențe, de explicații, de intermediari care să pledeze pentru respectiva cauză.

VĂRSĂTOR

Această perioadă este marcată de nevoia de a trăi extrovertit, de a-i impresiona pe cei din jur. Există riscul unor fluctuații atât în stabilitatea și seriozitatea sentimentelor voastre cât și în disponibilitatea de a renunța sau de a vă atașa prea ușor de un partener sufletesc. Atenție majoră la neseriozitate: toate greșelile se vor plăti, la un moment.

PEȘTI

Luna Nouă în Gemeni favorizează discuțiile pe teme imobiliare, mai ales în intenția de a vinde, de a cumpăra, de a închiria pentru a locui sau pentru a câștiga un venit. Atenție la tehnicile de „învăluire' la care se pot deda unii, în scopul de a vă păcăli. Din păcate, puteți fi pradă ușoară prin naivitate sau lipsă de experiență în domeniu. Aveți mare nevoie de ajutorul unei persoane care se pricepe la chestiunile imobiliare.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop