Membru al trupei Divertis, după incendiul care i-a mistuit casa: “Să vă iubiți unii pe alții că s-ar putea să rămâneți doar cu asta”

Florin Constantin este unul dintre cei trei fondatori ai celebrei trupe Divertis, alături de Toni Grecu și Doru Antonesi, și una dintre cele mai îndrăgite figuri de la TV și voci de radio.

Zilele trecute, însă, au fost cu ghinion pentru actor. În seara de 1 august, într-un bloc de locuințe din Iași a avut loc o explozie puternică, a cărei cauză a fost acumularea de gaze. Bilanțul? Două victime, 6 apartamente distruse complet și o mulțime de alte pagube materiale serioase.

Printre sinistrați s-a aflat și Florin Constantin. Din fericire, actorul a scăpat teafăr. Despre pagubele suferite nu a vrut să vorbească. A fost martorul unei tragedii în urma căreia a înțeles care sunt lucrurile cu adevărat valoroase în viață, cât prețuiește viața și cât de lipsite de importanță sunt toate celelalte lucruri.

De altfel, actorul a ținut să împărtășească aceste trăiri cu prietenii de pe Facebook: Mi-am pierdut doar domiciliul… Nu și sufletul, nu și prietenii. Celor ce sunt cu gândul și cu fapta lângă mine, mulțumiri negrăite. Pompierilor din Iași, recunoștință veșnică, respect și onoare!!! Tuturor, dragoste și prețuire. Să vă iubiți unii pe alții, că s-ar putea să rămâneți doar cu asta. Și asta e tot.'

Sursa foto: pagina de Facebook a actorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri