Mellina este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ea a participat și la „Survivor România”

Mellina (Mădălina Dumitru) este pregătită pentru o lupta stilistică de excepție și să cucerească publicul „Bravo, ai stil! Celebrities”, cu ținute cât mai îndrăznețe și creative.

mellina-concurenta-bravo-ai-stil-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Artista va intră în competiția de stil a momentului miercuri, 17 noiembrie, după ce în în Gala de sâmbătă Ioana Filimon a fost descalificată pentru încălcarea regulamentului „Bravo, ai stil!Celebrities”. Mellina este cunoscută publicului că un artist complet, fiind cântăreața, compozitor, producător și textier.

Cunoscută pentru hitul Poză de album' featuring Vescan, care s-a bucurat de peste 70 de milioane de vizionari pe YouTube , și pentru colaborările cu Edward Sanda, Andrei Ștefănescu, Nosfezila, Mihai Chițu, Kamara, frumoasă șatenă a iubit încă din copilărie lumina reflectoarelor. A început să danseze de când avea 5 ani, pasiune pe care a urmat-o până la 23 de ani, moment în care s-a apucat de muzică.

În adolescență a dansat în trupa Alb Negru şi de-a lungul timpului a compus piese pentru artişti precum Miră, Alina Eremia, Lora sau Kamara.

„Mi-am dorit să întru în competiția tocmai pentru că este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine. Referitor la ceea de mă caracterizează că stil, nu am pus niciodată preț pe accesorizarea hainelor, în general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru că prefer să îi cheltui pe experiențe și sunt, cumva, în minus, în această zona a modei. Am venit la că să învăț, să evoluez. Doresc să și să bucur oamenii de acasă”, a declarat Mellina, nouă concurență de la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Călătoria stilistică a concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities” continuă în fiecare săptămâna, de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete