Melania Medeleanu, însărcinată pentru prima oară – De ce a ascuns sarcina?

Melania Medeleanu a confirmat faptul că este însărcinată. Fosta prezentatoare TV este însărcinată în opt luni și a ținut sarcina secretă până acum.

Melania Medeleanu, în vârstă de 40 de ani, a uimit pe toată lumea cu această veste, deoarece aceasta nu a dat  vreun semn că va deveni mamă. Burtica nu i s-a văzut deloc în ultimul timp, totul a fost ţinut ascuns.

Dar, zilele trecute, paparazzi ciao.ro au surprins-o în ipostaze care au dat-o de gol, iar Melania a fost nevoită să dea și primele declarații despre copil.

Viitoarea mămică a reușit să mascheze burtica cu haine largi și nimeni nu a bănuit nimic.

Vedeta a dezvăluit că a ţinut totul departe de ochii curioşilor pentru a avea o sarcină liniştită.

„Când alegi să-ţi asumi un rol cu o componentă publică îţi dai seama că, implicit, multe perechi de ochi vor fi aţintite asupra ta şi că ce faci, ce zici, cum acţionezi poate fi supus unei analize amănunţite. Şi adesea foarte subiective. Am împărţit cu voi şi bune, şi rele, provocări, reuşite, eşecuri, poveşti personale şi profesionale. Fiecare persoană decide care e limita potrivită pentru sine până la care îşi doreşte să împărtăşească detalii despre viaţa care începe dincolo de uşa casei. M-am străduit de-a lungul timpului să-mi ţin viaţa privată departe de ochii publicului, să-i protejez în acest fel pe cei ce-mi sunt apropiaţi şi care n-au nicio vină că eu am ales o meserie care implică uneori şi lumina reflectoarelor. În proaspăta mea familie, în care doar eu sunt ceea ce se cheamă «persoană publică», aş vrea, şi cu ajutorul vostru, să rămân consecventă acestui principiu. Cu atât mai mult în această perioadă de maximă vulnerabilitate, cu încărcătură emoţională uriaşă, în care, în preajma Crăciunului, după 9 luni de fluturi şi griji, voi primi cel mai frumos, cel mai aşteptat dar al vieţii mele, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper: un prunc minune. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi discreţie. Mulţumesc anticipat şi presei, spre care îmi îndrept cu precădere rugămintea de a nu adăuga/ implica în articole informaţii/persoane care, în ciuda aparenţelor, nu sunt parte din poveste, a scris Melania pe rețelele sociale.

Cand alegi sa-ti asumi un rol cu o componenta publica iti dai seama ca, implicit, multe perechi de ochi vor fi atintite…

Publicată de Melania Medeleanu pe Miercuri, 19 decembrie 2018

 

Iulia Sandu

Foto:libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete