Mel B se simte „mai încrezătoare ca niciodată”. Iată cum a jignit-o fostul soț

Mel B a dezvăluit că logodnicul ei, Rory McPhee, a ajutat-o să se simtă “mai încrezătoare ca niciodată” după ce ar fi fost numită “grasă și urâtă” de fostul ei soț, Stephen Belafonte.

„Mi-a luat ani de zile, dar acum mă simt mai încrezătoare ca niciodată și sunt cu un partener care îmi spune că mă iubește și îmi spune că sunt frumoasă în fiecare zi”, a declarat membra Spice Girls pentru The Sun într-un interviu publicat recent, scrie Page Six.

Cântăreața din “Wannabe”, care s-a logodit cu hairstylistul în octombrie 2022, a adăugat că McPhee a jucat un rol masiv în a o ajuta să-și reconstruiască stima de sine.

„Să fiu cu un bărbat care mă iubește, să fiu cu familia mea, să am prieteni de încredere care mă iubesc, toate acestea ajută”, a spus Mel.

Fosta jurată de la „America’s Got Talent”, care a fost căsătorită cu Belafonte din 2007 până în 2017, a fost sinceră și despre presupusa traumă emoțională pe care a îndurat-o în timpul relației cu producătorul de film.

“Spunea: “Arăți bătrână”, “arăți grasă”, “Doamne, ești urâtă”, “brațele tale sunt flasce”, săptămână de săptămână”, a susținut Mel, în vârstă de 48 de ani, pentru publicația citată.

„Într-un fel, aceste comentarii sunt ca ploaia. Se infiltrează direct în tine, îți spală încrederea în tine, sentimentul de sine, iar când te uiți în oglindă, nu vezi o femeie puternică și fericită, vezi o reflecție a ceea ce ți se spune, ‘grasă, urâtă, bătrână …fără valoare'”.

În timp ce Mel s-a confruntat cu atenția publicului de când a devenit celebră cu Spice Girls în anii ’90, ea a susținut că nu era pregătită pentru presupusele critici ale lui Belafonte la adresa aspectului ei fizic.

„Am fost în atenția publicului de când eram adolescentă, așa că devii destul de rezistent când oamenii fac remarci răutăcioase”, a explicat cântăreața.

„Diferența este atunci când cineva cu care ești căsătorit, cineva care ar trebui să te iubească, să te respecte și să te prețuiască, cineva cu care împarți o casă și o viață, începe să te sfâșie, atunci este foarte, foarte diferit”.

Mel, care o are împreună cu Belafonte pe fiica Madison, în vârstă de 11 ani, l-a acuzat pentru prima dată pe fostul ei soț de abuz în 2017. La acea vreme, ea a susținut că acesta a bătut-o și a exploatat-o sexual, lucru pe care el l-a negat vehement.

Ulterior, el a rupt tăcerea cu privire la acuzații și a acuzat-o că a mințit.

“Uneori, taci din motive evidente!!! #thequietbeforethestorm”, a postat Belafonte pe Instagram în mai 2017, mai scrie sursa citată anterior.

Apoi a postat un citat în care scria: “Cei mai periculoși mincinoși sunt cei care cred că spun adevărul”.

După o lungă confruntare în instanță, foștii soți au finalizat divorțul lor amar în august 2018.

Ulterior, în 2019, Mel s-a mutat cu McPhee, în vârstă de 36 de ani. A cerut-o în căsătorie trei ani mai târziu, în timpul unei excursii în Berkshire, Anglia.

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete