Meghan și Prințul Harry și-ar dori ca fetița lor să-i poarte numele regretatei Prințese Diana

Meghan și Prințul Harry și-ar dori ca fetița lor să-i poarte numele regretatei Prințese Diana

Meghan Markle și prințul Harry ar putea aduce un omagiu răposatei sale mame și ar putea să o numească pe fetița lor Diana. Regina și alți membri ai familiei vor fi încântați de această alegere, dar vor fi triști, deoarece nu o vor cunoaște la fel de bine ca pe copiii prințului William și Kate.

În timpul interviului lor cu Oprah Winfrey, ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit fericita veste că așteaptă o fetiță, care urmează să se nască în vară.

Meghan, în vârstă de 39 de ani, și Harry, în vârstă de 36 de ani, au declarat că fiica lor, o soră a fiului lor Archie, le va completa familia.

Au apărut o mulțime de speculații privind numele celui de-al doilea născut, unii susținători și fani spunând că Diana ar fi un minunat omagiu adus regretatei mame a lui Harry.

„Sunt sigură că o vor numi Diana. Cred că lui Harry i-ar plăcea foarte mult, iar Meghan ar fi mândră pentru că astfel ar aduce-o pe Diana mai aproape de el. Ceea ce ar fi extraordinar este dacă bebelușul se va naște la doar câteva zile de la descoperirea statuii Dianei în vară', a spus expertul regal, Angela Levin.

O statuie a Prințesei Diana, comandată de fiii ei, prințul Harry și prințul William, urmează să fie dezvelită la 1 iulie, la ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a ei, în Sunken Garden de la Palatul Kensington.

Potrivit The Mirror, William și Harry sunt pregătiți să stea împreună la acest eveniment dedicat mamei lor.

În ceea ce privește numele unui bebeluș, doamna Levin nu ar fi surprinsă dacă ducii de Sussex vor opta, totuși, pentru un nume modern sau urmează metoda pe care au folosit-o atunci când l-au numit pe Archie, care împlinește doi ani în mai.

„Nu cred că vor folosi un nume regal care a mai fost deja. Ar putea încerca să găsească ceva poate în limba greacă. Archie a fost preluat dintr-un cuvânt grecesc', a mai spus expertul regal.

După nașterea lui Archie în mai 2019, Meghan și Harry au dezvăluit că numele lui provine din cuvântul grecesc „arche', care înseamnă „sursă de acțiune'.

După ce l-au avut pe Archie, fanii lor s-au întrebat dacă Meghan și Harry sperau în secret să aibă și o fată.

Harry i-a spus lui Oprah că primul său gând a fost „uimitor' atunci când a descoperit genul copilului său nenăscut, adăugând:

„Doar recunoscător. A avea orice copil, oricare sau doi, este uimitor. Dar să ai un băiat și apoi o fată, ce mai poți cere? Acum avem familia noastră, suntem noi patru și cei doi câini ai noștri.'

Meghan, care împlinește 40 de ani în august, a dezvăluit că a suferit un avort spontan în iulie anul trecut, scriind în New York Times că simte „o durere aproape insuportabilă'.

„Știam că, în timp ce îmi strângeam primul copil în brațe, îl pierd al doilea', a declarat Meghan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete