Momente dificile pentru mama lui Răzvan Fodor. „Sunt negru de supărare!”

Momente dificile pentru mama lui Răzvan Fodor. „Sunt negru de supărare!”

Răzvan Fodor trece prin momente foarte grele după ce mama lui a fost operată de urgență la picior. Cunoscutul prezentator al reality-show-ului „Burlacul' a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare.

Omul de televiziune a postat pe contul personal de Facebook o fotografie de tip GIF cu mama lui aflată într-un cărucior cu rotile. El și-a anunțat admiratorii că femeia care i-a dat viață a necesitat o intervenție chirurgicală după ce a suferit o accidentare serioasă la piciorul stâng, pe care acum îl are imobilizat în gips.

Actorul din serialul „Adela' difuzat de Antena 1 chiar a glumit pe seama acesteia, spunând că mama sa nu a renunțat la „parkour', motiv pentru care s-a ales cu patru șuruburi și o plăcuță de titan în urma intervenției specialiștilor.

„Ăsta e motivul pentru care sunt, de o săptămână, negru de supărare. Aș da vina pe ultima zăpadă din martie, și pe luna femeii, unde totul este despre voi, dar cred că, mai degrabă, e din cauza faptul că maică-mea, la 70 de ani, încă nu s-a lăsat de parkour. Una peste alta, patru șuruburi și o plăcuță de titan, sunt întotdeauna bune la casa omului. PS: Aveți grijă pe unde vă calcă părinții!', a fost mesajul lui Răzvan Fodor pe contul lui de Facebook.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete