Meghan Markle, verdictul judecătorilor împotriva editorului care a publicat scrisorile către tatăl său

Editorul de la The Mail On Sunday a pierdut contestația la Curtea de Apel împotriva unei hotărâri în favoarea soției Prințului Harry, Meghan Markle, din cauza publicării unei scrisori personale către tatăl ei Thomas Markle.

Judecătorii au dat decizia joi, 2 decembrie, cu privire la apelul adresat de editorul The Mail on Sunday de a anula victoria lui Meghan în lupta lor privind confidențialitatea asupra unei scrisori către tatăl ei.

Ducesa, în vârstă de 40 de ani, a dat în judecată Associated Newspapers Limited (ANL), de asemenea, editorul MailOnline, aceștia publicând peste cinci articole care reproduceau părți dintr-o scrisoare „personală și privată' către Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, în august 2018.

„Este o victorie nu doar pentru mine, ci pentru toţi cei care s-au temut vreodată să lupte pentru ceea ce este corect. Deşi această victorie stabileşte un precedent, cel mai important este că acum suntem suficient de curajoşi în mod colectiv pentru a schimba o industrie a tabloidelor care condiţionează oamenii să fie nemiloşi şi profită de pe urma minciunilor şi durerii pe care o creează', a declarat Meghan Markle într-un comunicat.

Într-o hotărâre de joi, Sir Geoffrey Vos, Dame Victoria Sharp și Lord Justice Bean au respins apelul de la Associated Newspapers Limited (ANL). Citind un rezumat al deciziei lor, Sir Geoffrey a spus: „Era greu de văzut ce probe ar fi putut fi prezentate la proces care ar fi schimbat situația.

„Astăzi, instanța mi-a dat dreptate, din nou, confirmând faptul că The Mail on Sunday, deținută de Lord Jonathan Rothermere, a încălcat legea. Magistrații l-au tras la răspundere pe inculpat, iar speranța mea este că toți începem să facem la fel. Pentru că, oricât de îndepărtat ar părea de viața ta personală, nu este. Mâine ai putea fi tu. Aceste practici dăunătoare nu se întâmplă o dată pe lună, ci sunt un eșec zilnic”, a mai spus Ducesa de Sussex, potrivit HELLO!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete