Meghan Markle va scrie istorie! Ducesa de Sussex a încălcat din nou o tradiție a Casei Regale Britanice

Meghan Markle va rămâne în istoria Marii Britanii. Ducesa de Sussex a făcut un obicei de a încălca tradițiile Casei Regale britanice.

Chiar și la nunta cu prinţul Harry, actriţa americană nu a ținut cont de o tradiţie veche de secole a Casei Regale Britanice. Meghan a ținut un discurs, un gest care încalcă regulile Casei Regale.

Aseară, apariţia Ducesei de Sussex pe scena Premiilor British Fashion i-a lăsat pe toţi fără cuvinte. Meghan a dorit să facă un gest simbolic față de Clare Waight Keller, designerul care i-a creat rochia de mireasă.”

“E o plăcere să fiu aici, sărbătorind moda britanică şi designerii britanici, aici, în noua mea casă, în Marea Britanie. Când alegi să porţi un anumit designer, nu eşti doar o reflexie a creativităţii lui, ci şi o extensie a valorilor lui', a spus Ducesa de Sussex.

'Această femeie este extraordinară. Am avut ocazia s-o cunosc pe Meghan dincolo de imaginea de Ducesă. Iar să ai încrederea cuiva, într-un moment atât de important din viaţa lor, este o incredibilă onoare şi nu-ţi pot mulţumi suficient pentru asta”, a răspuns Clare Waight Keller.

Meghan, însărcinată în şase luni, a purtat o superbă rochie neagră, pe un umăr, creată de casa de modă Givenchy.

Însă Meghan Markle a încălcat regula Reginei cu privire la manichiură, conform căreia nu ar avea voie să poarte lac de unghii colorat.

Este interzis în rangul regal să porți culori închise pe unghii. De 29 de ani Regina poartă o singură culoare, Essies Ballet Slippers, o nuanță de nude.

Meghan a optat pentru aceeași culoare în ziua nunții cu printul Harry și se pare că trebuia să o adopte mereu.

Ducessa are niște interdicții foarte importante de respectat, dacă vrea să rămână în rândul nobilimii. Dar se pare că nu vrea să țină cont de ele.
De exemplu, toate fustele și rochiile purtate de femeile din Casa Regală nu trebuie să depășească câțiva centimetri deasupra genunchilor.
Familia Regală nu are voie să aibă nici profiluri personale de Social Media.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete