Meghan Markle și Prințul Harry, urmăriți de paparazzi în New York

Meghan Markle, prințul Harry și mama ei, Doria Ragland, se întorceau la reședința privată a unui prieten, când au fost implicați într-o “urmărire aproape catastrofală a mașinii de către un grup de paparazzi extrem de agresivi” în New York City.

Ducele și ducesa de Sussex au sosit la New York pentru premiile Ms. Foundation 2023 Women of Vision Awards: Celebrarea generațiilor de progres și putere. Meghan, în vârstă de 41 de ani, a fost onorată ca fiind una dintre laureatele din acest an ale premiului Woman of Vision Award pentru susținerea sa la nivel global în vederea emancipării femeilor și fetelor.

În timpul discursului său de acceptare, Meghan și-a amintit că citea revista Ms. când era copil. “Mi le amintesc foarte bine pentru că imaginile erau diferite. Exista o diversitate pe care nu o văzusem atât de des, atât de culoare, cât și de vârstă, iar numele erau diferite”, a remarcat Meghan. “Erau femei din Congres, erau astronauți și subiectele erau diferite – de la a fi mamă, la a fi o mamă care muncește, până la subiecte mai grele, cum ar fi violența domestică, pragul sărăciei, descoperirea rădăcinilor sale, de unde provine și chestiuni de echitate.”

După eveniment, Meghan, Prințul Harry și mama ei, Doria Ragland, se îndreptau înapoi spre reședința privată a unui prieten, unde erau cazați, și nu au dorit să compromită locația pentru public, scrie People. Publicația mai scrie că mai multe mașini au urmărit mașina lor, trecând pe roșu și dând înapoi pe o stradă cu sens unic, conducând pe trotuar pentru a face fotografii cu cei doi și cu Doria. Sursa mai sus menționată a precizat că, în ciuda confruntărilor din partea polițiștilor în uniformă, paparazzi au continuat să urmărească vehiculul.

Mama prințului Harry, prințesa Diana, a murit în 1997 în urma unui accident de mașină provocat de paparazzi care urmăreau mașina în care se aflau ea și iubitul ei, Dodi Al Fayed, pe străzile din Paris.

Foto: Profimedia

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete