Un copil de 11 ani are IQ-ul mai mare decât al lui Einstein: „Vreau să colonizez Marte”

Adhara Perez, o tânără din Mexic, a fost apreciată pe scară largă datorită abilităților sale intelectuale extraordinare. Născută în 2011, această tânără minune excepțională a fost recunoscută pentru inteligența sa remarcabilă, depășind chiar și geniile legendare în ceea ce privește IQ-ul. Vestea încântătoare este că Adhara promite să contribuie în mod semnificativ la înțelegerea universului în următorii ani.

Pentru ea a fost ușor să studieze, dar a reușit să caute un mediu de învățare care să corespundă cerințelor sale specifice. La vârsta de 11 ani, Adhara a înregistrat în mod surprinzător multe realizări importante. Cu siguranță nu este ceva obișnuit pentru copii să termine mai devreme liceul, dar ea a reușit să îl termine la doar 8 ani, iar în prezent studiază Inginerie Industrială la CNCI, cu un accent dedicat matematicii, cu o bursă completă.

Cu un IQ extraordinar de 162, Adhara Perez Sanchez și-a făcut deja un nume în cercurile academice. Acest scor este cu puțin mai mare decât IQ-urile lui Stephen Hawking și Albert Einstein, care aveau amândoi un IQ estimat la 160.

Fetița, care a fost diagnosticată cu sindromul Asperger la vârsta de 3 ani, a trecut prin greutăți la școală în această perioadă și a fost tachinată de profesori și colegi pentru că era „ciudată”. Cu toate acestea, mama ei nu s-a lăsat descurajată de acest lucru și și-a încurajat fiica să își urmeze visele.

adhara-perez-sanchezSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În prezent, este înscrisă la Universidad CNCI din Mexic, unde studiază ingineria sistemelor și matematică și speră să urmeze în curând o facultate în SUA, scrie Bright Side. Copilul minune a scris o carte despre experiențele sale în timp ce își îmbina studiile academice, cu un titlu care se traduce aproximativ prin “Nu renunța”.

Fetița în vârstă de 11 ani poartă frecvent haine cu logo-ul NASA și poate fi văzută radiind în postările sale de pe Instagram, totul în timp ce aspiră să exploreze Marte și să fie angajată la agenția spațială. Nayeli, mama ei, a înscris-o pe Adhara la un concurs, crezând că este pentru copii, ceea ce a dus la educația superioară a copilei. Adhara a devenit entuziasmată de ideea de a deveni astronaut după ce a primit instrucțiuni de la unul dintre profesorii ei să se înscrie la concurs.

„Numele meu este o stea din constelația Canis Major… Wezen se află chiar deasupra lui Adhara. Aludra este chiar sub Adhara. Vreau să merg în spațiu și să colonizez Marte… Dacă nu îți place unde ești, imaginează-ți unde ai vrea să fii. Eu mă văd la NASA, așa că merită să încerc”, a explicat fetița minune, mai scrie sursa citată anterior.

Un individ este considerat de obicei un geniu dacă obține cel puțin 140 de puncte la un test de IQ. Cu toate acestea, acest nivel de inteligență este rar în rândul populației generale. În ciuda acestui fapt, multe genii duc o viață obișnuită, cu o slujbă de zi cu zi, în timp ce alții sunt implicați în sarcini revoluționare nu numai în domeniul științei, ci și în cel al artei și al sportului.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete