Meghan Markle, scrisoare către tatăl ei: “Mi-ai zdrobit inima în milioane de bucăți”

meghan Markle

meghan Markle

De când a devenit soția prințului Harry, relația tensionată dintre Meghan Markle și tatăl său, Thomas Markle, a ținut prima pagină a ziarelor luni întregi.

Cu toate astea, Ducesa de Sussex nu a vorbit niciodată public despre situația dintre ea și tatăl său.

După ce a ratat șansa de a-și conduce fiica la altar, din cauza operației sale pe cord pe care suferit-o la vremea respectivă, tatăl Ducesei de Sussex a profitat de fiecare ocazie pentru a-și ataca propriul copil.

Mai mult decât atât, Thomas Markle a dezvăluit detalii din viața lui Meghan Markle.

“Mi-ai zdrobit inima în milioane de bucăți”

Potrivit Mirror.co.uk, acum a ieșit la iveală o scrisoare pe care Meghan Markle i-a trimis-o tatălui său, imediat după nunta regală, prin care își exprimă regretul că relația lor s-a răcit.

“Cu inima întristată îți scriu aceste rânduri pentru că nu înțeleg de ce ai ales acest drum și nu-ți dai seama câtă durere provoci. Acțiunile tale mi-au zdrobit inima în milioane de bucăți – nu numai pentru că ai provocat o durere care nu era necesară, ci pentru că ai ales să nu spui adevărul și te-ai lăsat manipulat, lucru pe care nu-l pot înțelege.

Ai spus că nu te-am ajutat niciodată financiar și că nu mi-ai cerut niciodată ajutorul, ceea ce nu este adevărat. Mi-ai trimis un mail în care mi-ai scris: ‘Dacă am ajuns să depind prea mult de tine financiar, îmi cer scuze, dar, te rog, dacă poți, ajută-mă în continuare, dar nu ca pe o plată pentru loialitatea mea.

Te-am implorat să accepți ajutor, am trimis pe cineva acasă la tine, și în loc să vorbești cu mine și să accepți ajutorul, ai ales să-ți închizi telefonul și să vorbești doar cu tabloidele. Dacă mă iubești, așa cum spui în presă, te rog, oprește-te! Te rog, permite-ne să ne trăim viața în pace! Te rog încetează cu minciunile, te rog nu mai exploata relația mea cu soțul meu! Din prima zi ne-am aliat cu toții să te sprijinim și să te protejăm, iar asta o știi. Așa că poate cel mai mult mă doare să aud despre atacurile din presă la adresa lui Harry, care nu a fost decât răbdător, drăguț și înțelegător cu tine. Din varii motive, ai ales să fabrici în continuare aceste povești, acest fir narativ care ține pur de ficțiune și te-ai încurcat și mai adânc în plasa de minciuni pe care ai întins-o”, i-a spus Meghan tatălui său, prin intermediul scrisorii, potrivit Mirror.co.uk.

 

Iulia Sandu

Foto: hepta.ro

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete