Încep pregătirile pentru venirea pe lume a bebeluşului regal – Unde va naște Meghan Markle?

În primăvara acestui an, Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți.

Pe buzele tuturor stă întrebarea ce sex va avea copilul, iar casele de pariuri din Marea Britanie deja și-au închis porțile referitor la marele pariu al anului: ce nume va purta și ce sex va avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry.

Majoritatea britanicilor mizează pe faptul că Meghan Markle și Prințul Harry vor avea o fetiță, care se va numi Diana, în timp ce unele tabloide scriu că Ducesa de Sussex este însărcinată cu gemeni.

Oricare ar fi adevărul, îl vom afla abia în luna aprilie a acestui an.

Până atunci, însă, se zvonește că Meghan Markle va naște la aceeași maternitate unde Kate Middleton i-a adus pe lume pe cei trei copii ai săi.

La sfârșitul anului trecut, presa din Marea Britanie scria că Meghan Markle nu vrea să calce pe urmele altor femei din Familia Regală Britanică, iar Ducesa de Sussex a optat pentru o naștere naturală, la domiciul său.

Acum, potrivit Daily Mail, conducerea maternității de la Spitalul St. Mary din Paddington le-a ordonat angajaților săi să nu-și ia concedii în lunile aprilie – mai 2019, perioadă în care se zvonește că va naște Meghan Markle.

O sursă apropiat cuplului a declarat pentru Daily Mail: “Toată lumea crede că are legătură cu copilul lui Meghan Markle, dar nimeni nu vrea să confirme nimic”.

 

Iulia Sandu

Foto:hepta.ro

 

Vezi si:

Căsnicia prințului Harry cu Meghan Markle nu va dura mai mult de cinci ani – Una dintre mătușile Prințului Harry spune motivele pentru care se va produce ruptura

Britanicii susțin că Meghan Markle este însărcinată cu gemeni

Meghan Markle încalcă din nou o tradiție a Casei Regale – Va naște natural, acasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete