Meghan Markle, primul interviu despre moartea Reginei Elisabeta a II-a: „A fost o perioadă complicată”

Meghan Markle a făcut primele declarații despre moartea Reginei Elisabeta a II-a. Soția Prințului Harry este recunoscătoare că a întâlnit-o pe Suverană.

Pe 8 septembrie, Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață. Familia regală britanică a fost profund afectată de această pierdere. Meghan Markle a păstrat tăcerea aproape două luni după ce bunica soțului ei a murit. Acum, în cadrul unui interviu, Ducesa de Sussex a mărturisit că se simte recunoscătoare că a cunoscut-o pe Suverană.

„Sunt recunoscătoare că am putut fi alături de soțul meu pentru a-l susține, mai ales pe parcusul acelei perioade. Ceea ce este atât de frumos este să te uiți la moștenirea pe care bunica lui a putut să o lase pe atât de multe fronturi. Cu siguranță, în ceea ce privește conducerea feminină, ea este cel mai strălucitor exemplu. Simt o profundă recunoștință pentru că am putut să petrec timp cu ea și să o cunosc. A fost o perioadă complicată, dar soțul meu, mereu optimist, a spus: «Acum s-a reunit cu soțul ei»', a declarat Meghan Markle pentru variety.com.

FWROSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a murit la vârsta de 96 de ani. După moartea partenerului ei de viață, Prințul Filip, Duce de Edinburgh, starea sănătății Reginei s-a deteriorat vizibil.

Regina Elisabeta a-II-a a Angliei s-a născut pe 21 aprilie 1926 la Londra şi a fost încoronată pe 6 februarie 1953. Elisabeta a devenit moştenitoarea tronului britanic şi a primit titlul de Alteţa Sa Regală Prinţesa Elisabeta, după ce tatăl său, George al VI-lea, a murit în 1952.

FOTO: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete