Gabriel Cotabiță, anunțul făcut despre căsnicia cu Alina Munteanu: „E o femeie liberă din toate punctele de vedere”

Gabriel Cotabiță s-a căsătorit cu Alina Munteanu în anul 2016 și rar a vorbit despre căsnicia lui. Artistul a spus cum funcționează relația lor la 6 ani de la nuntă.

În vârstă de 66 de ani, Gabriel Cotabiță a făcut declarații neașteptate despre partenera lui. El spune că Alina Munteanu este o femeie liberă din toate punctele de vedere și că dragoste cu forța nu există.

„Absolut deloc. Nici pe ea, nici pe mine. Şi ea ştie foarte bine asta (…) Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa. Într-o rela­ţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi', a declarat artistul într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro.

gabriel-cotabita-si-sotia-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Gabriel Cotabiță își iubește soția și are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Cântărețul a fost cucerit de frumusețea Alinei Munteanu și a apreciat foarte mult la ea că este foarte inteligentă.

„Păi, cum să nu o iubeşti?! Este o per­soană extraordinară! Lăsăm deoparte faptul că arată foarte bine ca femeie – pentru că nici nu avea voie să arate rău, era trecut în fişa postului – ceea ce mă fascinează pe mine la ea e că este extrem de deşteaptă', a mai spus Cotabiță.

Chiar dacă Alina este cu 27 de ani mai tânără decât artistul, vârsta nu a fost niciodată o problemă pentru ei. Când Gabriel Cotabiță a avut probleme de sănătate, ea i-a fost alături necondiționat și a avut grijă de el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete