Meghan Markle intră în politică. Ce ofertă ar fi primit Ducesa?

Meghan Markle intră în politică. Ce ofertă ar fi primit Ducesa?

Meghan Markle va folosi furia în timpul interviului său cu Oprah pentru a lansa o carieră politică care ar putea să o ducă până la Casa Albă, dacă zvonurile de săptămâna trecută se dovedesc a fi corecte.

Un veteran al administrației lui Tony Blair din Downing Street, cu legături puternice cu Washingtonul, a susținut duminică, potrivit The Mail, că Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, lucrează cu democrații seniori în vederea construirii unei campanii și a colectării de echipe pentru o candidatură la președinția SUA.

O sursă apropiată de ducesa de Sussex a refuzat să comenteze, însă cuplul nu au ținut secret convingerile lor politice. La alegerile din SUA de anul trecut, au lansat un atac subtil împotriva lui Donald Trump, îndemnând alegătorii să „respingă discursul de ură', pe care un purtător de cuvânt al cuplului l-a descris drept „un apel la decență'. Însuși Trump a declarat că „nu era un fan' al lui Meghan.

„Susținătorii prim-ministrului britanic, Tony Blair, au lansat discuții despre ambițiile politice și potențiali susținători ai lui Meghan', potrivit unei surse din Marea Britanie.

Anul trecut, o prietenă de ale Ducesei a declarat pentru revista Vanity Fair că unul dintre motivele pentru care nu a renunțat la cetățenia americană când s-a căsătorit cu Prințul Harry a fost să-i permită să mențină deschisă opțiunea de a intra în politica Washingtonului.

Experții constituționali americani au răspuns că va trebui să renunțe la titlul său dacă dorește să ocupe funcții publice în state, pentru că acesta va trece peste jurământul de loialitate al SUA.

Palatul Buckingham a încercat să distanțeze Familia Regală de observațiile făcute în timpul alegerilor din SUA, emițând o declarație în care se spunea că „Ducele nu este membru activ al Familiei Regale' și descrie comentariile sale ca „făcute cu titlu personal'.

Dacă ar ajunge la Casa Albă, Meghan ar fi prima femeie președinte american, reușind ceea ce Hillary Clinton a eșuat în urmă cu patru ani și ar fi a doua ocupantă de culoare a biroului oval după Barack Obama.

Ea ar urma, de asemenea, pașii președintelui Ronald Reagan, care a fost actor la Hollywood timp de patru decenii înainte de a trece la politică.

Prietenii lui Meghan au încurajat anterior speculațiile cu privire la ambițiile ei politice, descriind ascensiunea ei de la începuturi modeste drept „întruchiparea visului american'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete