Meghan Markle îl încurajează pe Prințul Harry să apeleze la chirurgia estetică

Experții spun că Prințul Harry riscă să-și piardă podoaba capilară în doar câțiva ani. Desigur, el ar avea la îndemână varianta implantului de păr, chiar soția sa chiar încurajându-l în acest sens.

De la intrarea sa în Familia Regală Britanică, Meghan Markle a adus la Palatul Buckingham o adiere de modernitate. După ce i-a supravegheat îndeaproape regimul alimentar, după ce s-a preocupat îndeaproape de starea lui de bine încurajându-l să practice yoga, Meghan a început de curând să-și încurajeze soțul să apeleze la implantul de păr.

Meghan Markle îl încurajează pe Prințul Harry să apeleze la chirurgia estetică

Meghan s-a pus la punct cu ultimele noutăți în materie de implant de păr, ba chiar a aflat și numele celor mai bune clinici în care se efectuează cu succes și cu rezultate uimitoare această intervenție.

Un chirurg plastician a declarat pentru publicația Daily Mail că, “dacă Prințul Harry nu acționează încă de pe acum, va suferi de calviție avansată la fel ca fratele său”. Rămâne de văzut dacă Ducele de Sussex va decide să-i calce pe urme fratelui său mai mare și să-și asume chelia sau va asculta de soția sa și va apela la implantul de păr.

Prințul William este acum complet chel, cu excepția unei mici “coroane” de păr la baza craniului. Deși Harry nu a dezvoltat un complex referitor la predispoziția către chelie, este posibil, totuși, să asculte de Meghan. Insistența ei se datorează și faptului că prieteni de-ai săi din showbizz au apelat la această metodă și au avut rezultate spectaculoase. Jude Law, spre exemplu, este unul dintre cei care nu s-au putut obișnui cu pierderea părului și a apelat la transplant de păr.

Cauza chelirii… prea multă fericire

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, cheleşte de la o zi la alta în zona scalpului. Specialiştii britanici susţin că principala cauză este de ordin genetic, însă procesul este accelerat din vară încoace. Doctorul Asim Shahmalak, specialist în transplant de păr, dezvăluia pentru www.thesun.co.uk că relaţia amoroasă a Prințului Harry are efecte dezastruoase pentru podoaba capilară. Doctorul Asim Shahmalak crede că principalul inamic al podoabei capilare este… fericirea din cuplu. Oricât de ireală pare această afirmaţie, ea e confirmată de accelerarea aceluiaşi proces la Prinţul William.

Citeste si

Cum au omagiat-o Meghan Markle și Prințul Harry pe Prințesa Diana la nașterea primului lor copil. Ducii de Cambridge nu au făcut acest gest când li s-au născut copiii

O imagine cât o mie de cuvinte! Cât de mult seamănă Prințul Harry cu bunicul său, Prințul Philip!

Cum a reacționat prințul Harry când a aflat că mama sa a murit? A vrut să facă un gest impresionant, dar a fost împiedicat de prințul Charles

Sursa foto: hepta
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete