Cum au reușit Meghan Markle și Kate Middleton să ascundă relația tensionată pe care o au? Au părut cele mai bune prietene la slujba de Crăciun!

Tensiunile dintre Meghan Markle și Kate Middleton au fost în atenția presei în ultima perioadă. Surse apropiate familiei regale britanice au dezvăluit de-a lungul timpului că între cele două ar exista nenumărate conflicte, dar pentru a spulbera zvonurile, ducesele au părut cele mai bune prietene la slujba de Crăciun.

Meghan Markle și Kate Middleton au apărut la slujba de Crăciun zâmbitoare, glumind și purtând o discuție pe toată durata perioadei în care au fost urmărite de camerele de filmat. Dacă ele au fost foarte relaxate, nu același lucru se poate spune despre prințul William și prințul Harry. Cei doi s-au privit în ochi de foarte puține ori și nu au fost la fel de veseli ca în trecut.

“Regina și prințul Charles au lăsat ca totul să se desfășoare fără să intervină în mod direct, dar amândoi au ținut să clarifice faptul că de Crăciun întreaga familie trebuie să fie reunită. Asta înseamnă că ambele cupluri au fost nevoie să meargă împreună la biserică, așa cum au făcut și anul trecut. Da, a fost ciudat și inconfortabil, dat fiind ceea ce s-a întâmplat în ultimele 12 luni.”, a spus o sursă apropiată familiei regale britanice, potrivit thesun.co.uk.

Cum au reușit Meghan Markle și Kate Middleton să ascundă relația tensionată pe care o au?

Judi James,  expertă în limbajul trupului, a studiat cu mare atenție comportamentul duceselor și a dezvăluit care dintre cele două a făcut cele mai mari eforturi pentru a ascunde micile neînțelegeri. În timp ce Meghan Markle a ales să meargă la brațul prințului Harry spre biserică, Kate Middleton a făcut primul pas spre împăcare și s-a apropiat de cumnata ei. În plus, ducesa de Cambridge a zâmbit în majoritatea timpului și a vorbit cu Meghan Markle, fără să pară că între cele două ar exista probleme.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Care este porecla prințesei Charlotte? Kate Middleton o alintă așa de fiecare dată!

Miley Cyrus s-a căsătorit. Uite cum a dat vestea cea mare și când a avut loc ceremonia

Cum reușea prințesa Diana să îi facă pe cei doi copii ai săi să râdă în timpul ședințelor foto? Trucul ei dădea rezultate întotdeauna

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete