Meghan Markle ignoră regulile familiei regale britanice. De ce călătoria ducesei la New York nu este văzută cu ochi buni de regina Elisabeta a II-a?

Însărcinată în șapte luni, Meghan Markle și-a făcut curaj și a plecat într-o călătorie la New York, deplasare care nu este văzută cu ochi buni de regina Elisabeta a II-a. Meghan Markle ignoră regulile familiei regale britanice, din nou, reușind să stârnească un alt val de critici. 

Orice eveniment important din viața membrilor familiei regale britanice este urmat de o serie de reguli stricte care trebuie respectate. Deși le cunoaște, de cele mai multe ori, Meghan Markle alege să își urmeze instinctul, drept dovadă că de nenumărate ori a încălcat protocolul regal.

Meghan Markle ignoră regulile familiei regale britanice

În primăvara acestui an va deveni mamă pentru prima oară, motiv pentru care își dorește să se bucure din plin de toate etapele sarcinii. O tradiție americană presupune ca înainte de a naște, viitoarea mămică să aibă parte de o petrecere pe cinste, cunoscută sub denumirea de “Baby shower”. Cu toate acestea, familia regală britanică consideră că această tradiție este total nepotrivită și chiar dacă s-a crezut că ducesa de Sussex nu va avea parte de această petrecere, Meghan Markle a dovedit încă o dată că, de multe ori, preferă să se ghideze după propriile reguli.

Meghan Markle a mers la New York pentru a participa la o petrecere organizată în cinstea viitorului bebeluș regal. Abigail Spencer, Priyanka Chopra și Serena Williams sunt doar trei prietene apropiate care i-au fost alături ducesei de Sussex la petrecere. Astfel, Meghan Markle a încălcat din nou protocolul și a organizat un “baby shower”.

Ducesa de Sussex a primit o mulțime de cadouri cu această ocazie, iar dacă multe persoane le-au studiat cu mare atenție încercând să descifreze dacă Meghan Markle va aduce pe lume un băiețel sau o fetiță, încercările lor au eșuat. Ducesa a primit daruri colorate fie în roz, fie în albastru, ceea ce a creat și mai multă confuzie.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum arată cea mai bogată pisică din lume? Felina a moștenit o mare parte din averea lui Karl Lagerfeld

Andreea Bălan, replică dură pentru Cătălin Botezatu după ce designerul i-a criticat cea mai recentă ținută: 'Mi se pare o totală lipsă de educație…'

Mandy Moore, despre căsnicia cu Ryan Adams: Îmi trăiam viața pentru el. Simțeam că mă înec'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete