Andreea Bălan, replică dură pentru Cătălin Botezatu după ce designerul i-a criticat cea mai recentă ținută: ”Mi se pare o totală lipsă de educație…”

Andreea Bălan se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, cântăreața fiind însărcinată în 37 de săptămâni. Deși a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru momentul în care va naște, comentariile lui Cătălin Botezatu au înfuriat-o pe Andreea Bălan, acestea dându-i replica designerului de modă, asta după ce acesta a criticat cea mai recentă ținută pe care cântăreața a îmbrăcat-o.

Andreea Bălan numără zilele până își va strânge în brațe cea de-a doua fetiță și pentru că mai are doar foarte puțin până va naște, silueta vedetei a suferit o serie de modificări, perfect normale în această perioadă. Cu toate acestea, cântăreața își alege cu mare grijă fiecare ținută, însă nu de fiecare dată alegerile sale sunt lăudate de designerii de modă. O fotografie postată de Andreea Bălan pe contul de socializare a fost criticată de Cătălin Botezatu, acesta fiind de părere că hainele pe care cântăreața le-a ales nu sunt potrivite și nu o avantajează.

“S-a și lățit în umeri. Mie tot nu îmi place. E adevărat că cine i-a făcut poza i-a făcut-o de jos ca să pară mai înaltă, dar pare ca un dulăpior. Nu am recunoscut-o. Ea își permite, ea e frumoasă, are un corp foarte frumos.”, a spus Cătălin Botezatu, în emisiunea “Teo show”.

“Eu în ținuta asta o găsesc mai bine îmbrăcată decât în ținutele alea pe care le studiază îndelung în emisiunile tv. Andreea Bălan, după părerea mea, fără nicio supărare, nu este una dintre vedetele bine îmbrăcate, oricât de mult s-ar strădui. Când nu te străduiești îți iese mai bine decât atunci când te străduiești.”, a adăugat Raluca Bădulescu.

Andreea Bălan, replică dură pentru Cătălin Botezatu

După ce ținuta ei a fost criticată de Cătălin Botezatu, Andreea Bălan a reacționat imediat pe rețelele de socializare și nu a ezitat să îi dea replica designerului de modă.

“Poate îi spune cineva lu Botezatu (producătorii lui Teo dacă tot îi dau poza la comentat) că sunt în 37 de săptămâni aici și că femeile în luna a 9-a se lățesc (în tot) și au minim 10 kg în plus. Mi se pare o totală lipsă de educație și de bun simț să comentezi o gravidă în luna a 9-a, fiind extrem de greu  în ultima luna de sarcină să mai faci parada modei. Totuși, eu arăt foarte bine aici. Mulți viteji se arată, dar dacă îi pui sa stilizeze o femeie gravidă în luna a 9-a, nu ar reuși nici pe departe precum stilista mea.”, a scris Andreea Bălan pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bălan.

Foto: facebook

Citește și:

Mandy Moore, despre căsnicia cu Ryan Adams: Îmi trăiam viața pentru el. Simțeam că mă înec'

Anca Sigartău, la un pas de moarte: E o joacă! Ne jucăm de-a timpul, de-a învârtitul stelelor!'

Andreea Bălan a dezvăluit numele celui de-al doilea copil

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete