Meghan Markle, huiduită în timp ce ține primul discurs în Marea Britanie

Meghan Markle a ținut luni, 5 septembrie, un discurs de șapte minute în prima sa apariție în Marea Britanie de când a renunțat la funcțiile regale, în urmă cu doi ani.

Ducesa de Sussex a declarat la summitul One Young World că „este foarte plăcut să mă întorc”, înainte de a se lansa într-un monolog despre timpul petrecut alături de organizația caritabilă gazdă.

Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, s-a referit la ea însăși de 54 de ori în cele șapte minute.

„În urmă cu mai mulți ani, în 2014, am fost invitată pentru prima dată să fiu consilier la One Young World. Eram tânără, ambițioasă”.

Fosta actriță a spus că se afla la o cină, adăugând: „Am fost la o cină: Cum am ajuns aici? Eram acolo, eram fata din Suits, eram înconjurată de lideri mondiali, oameni importanți, prim-miniștri și activiști pentru care aveam un respect și o admirație profundă. Și am fost invitată să mă așez la masă. Am fost atât de copleșită de această experiență. Cred că mi-am păstrat micul meu loc cu numele meu scris pe hârtie. Doar dovada că am fost acolo, dovada că am aparținut.'

Discursul ei a fost catalogat drept lipsit de sens de Ingrid Seward, redactor-șef al revistei Majesty Magazine.

„Nu pot să îmi dau seama cum cei 2.000 de tineri au înțeles un cuvânt din ceea ce a vorbit. Nu avea niciun sens. Era vorba numai despre ea și raporta totul la ea însăși. Nu cred că știa despre ce vorbea. Era doar eu, eu, eu și se lăuda pe sine”, a declarat aceasta, potrivit The Sun.

Afară, ducele și ducesa de Sussex au primit huiduieli din partea spectatorilor, în timp ce erau conduși până la gala tinerilor de la Bridgewater Hall din Manchester. Protestatarii au fluturat pancarte, inclusiv una care o acuza că este un „fals membru regal”. Un altul a spus că tot discursul ei a fost ciudat.

„L-am urmărit și nu avem nicio idee despre ce este vorba de fapt în cadrul organizației caritabile.”

Mai mulți au acuzat-o că a răspândit minciuni și că a lansat un atac la adresa Familiei Regale.

„Totul se rezumă la marfă cu ea. Tot ce a făcut a fost să atace familia regală și acum vrea doar să facă bani”, a mai spus un protestatar.

One Young World Summit, Manchester, UK – 05 Sep 2022SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Soții Sussex, care au fost atacați pentru că folosesc avioane private care consumă mult gaz. Poliția din Greater Manchester a declarat că securitatea cuplului va fi plătită în mod privat, dar mai mulți ofițeri au fost acolo aseară.

A fost primul discurs al lui Meghan în Marea Britanie de la Megxit în martie 2020. Purtând un top și pantaloni roșii, ea a intrat în sală ținându-se de mână cu Harry. Au fost urmați de alți consilieri, inclusiv Sir Bob Geldof și primarul din Manchester, Andy Burnham.

Meghan Markle și Prințul Harry au zburat în Marea Britanie din California sâmbătă și au rămas în Windsor la Frogmore Cottage, la o aruncătură de băț de fratele lui Harry, William și soția lui Kate, care s-au mutat în Adelaide Cottage.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete