Meghan Markle, momente de coșmar când camera lui Archie a luat foc: „A trebuit să-l lăsăm”

Meghan Markle a dezvăluit o experiență terifiantă trăită în timpul unui turneu regal din Africa.

În episodul de debut al podcastului său Archetypes lansat marți, ducesa de Sussex a stat de vorbă cu prietena sa bună, Serena Williams, pentru o discuție personală despre ambiție. În timp ce vorbea despre rolurile lor de mame, Meghan a dezvăluit că, în timpul vizitei sale în Africa cu Prințul Harry în 2019, a izbucnit un incendiu în grădinița unde se afla fiul lor, Archie Harrison.

„Când am plecat în turneul nostru în Africa de Sud, am mers și cu Archie”, a început Meghan, în vârstă de 41 de ani. „Archie avea patru luni și jumătate. Și în momentul în care am aterizat, a trebuit să îl lăsăm la această unitate de cazare în care ne-au cazat. Era ora lui de somn. Am mers imediat la un eveniment oficial în acest orășel numit Nyanga, și a fost un moment în care stăteam pe un ciot de copac și țineam un discurs în fața femeilor și fetelor, iar când am terminat, ne-am urcat în mașină și ne-au spus: A avut loc un incendiu la reședință. Ce? A fost un incendiu în camera copilului. Ce?.

Meghan a spus că s-au grăbit să se întoarcă la reședință, iar „bona lor minunată” Lauren plângea. Datorită instinctului acesteia, Archie nu a pățit nimic, însă șocul a fost la fel de mare.

„Trebuia să-l culce pe Archie și ea a spus: `Știi ce? Mă duc să iau o gustare jos’. Și ea era din Zimbabwe, iar nouă ne-a plăcut că îl lega mereu pe el, pe spate, cu o fașă, iar instinctul ei era de genul: ‘Lasă-mă să îl iau cu mine înainte de a-l culca’. În acel interval de timp în care ea a coborât, a luat foc caloriferul din camera copilului. Nu exista niciun detector de fum. Cineva a simțit mirosul de fum pe hol, a intrat și focul a fost stins”, a spus Meghan, potrivit People.

Meghan a spus că toată lumea a fost șocată de incident, dar a trebuit să plece pentru un alt eveniment programat.

„Și chiar dacă am fost mutați în alt loc după aceea, tot a trebuit să-l lăsăm și să mergem să onorăm altă întâlnire oficială.”

Ea a adăugat: „Trebuia să doarmă acolo”.

Marți, Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, a distribuit pe Instagram o fotografie alb-negru în care poza alături de fiica sa Olympia, în vârstă de 4 ani, și de Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, în timp ce-și prezenta interviul pe care l-a acordat în cadrul podcastului Ducesei de Sussex.

„Mi-a plăcut să vorbesc despre atât de multe subiecte importante cu draga mea prietenă Meghan ca primul ei invitat la #archetypes pentru @spotify. A ieșit acum și merită ascultat, mai ales dacă ești ambițios ❤️”, a scris superstarul tenisului în dreptul fotografiei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete